Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Percheziţii în Ialomița, într-un dosar de delapidare. Peste 470 tone de îngrăşăminte, revândute fără documente

Publicat

perchezitii ialomita (2)

O persoană a fost reținută în această dimineață de polițiștii ialomițeni, în urma a 6 percheziții domiciliare efectuate, în municipiul Urziceni, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 26 aprilie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ialomița, cu sprijinul luptătorilor pentru acțiuni speciale au pus în executare 6 mandate de percheziții domiciliară, în municipiul Urziceni.

Forțele de ordine au descins la locuințele unor persoane bănuite că în perioada februarie 2022 – februarie 2023, și-ar fi însușit peste 470 de tone de îngrășăminte chimice de la o societate agricolă, pe care le-ar fi revândut ulterior fără întocmirea de documente.

De la locațiile vizate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, peste 2 tone de îngrășăminte, mai multe documente și alte mijloace de probă, precum și 1.660 de țigarete, provenite din contrabandă.

perchezitii ialomita 3

În urma perchezițiilor, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni, pe bază de mandate de aducere, 5 persoane, față de 1 dintre acestea fiind dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, urmând ca în cursul zilei de joi, 27 aprilie să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiștii ialomițeni, în cadrul dosarului penal constituit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „delapidare” dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Peste 400 de persoane și zeci de mașini căutate în spațiul Schengen, găsite în România. Acțiuni ale Poliției

Publicat

masina politia fb politia romana.jpg

Peste 400 de persoane și zeci de mașini căutate în spațiul Schengen au fost găsite de polițiștii români, în ultima săptămână. Aceștia au pus în aplicare mai multe mandate europene de arestare.

Citește mai departe

EVENIMENT

Admitere ACADEMIA de POLIȚIE 2024: Înscrieri până duminică, 28 iulie. Condiții pentru candidați, probe de concurs, calendar

Publicat

admitere academia de poliȚie 2024: Înscrieri până duminică, 28 iulie.

Admitere Academia de Poliție 2024. Înscrierile la admitere se încheie duminică, 28 iulie. Etapele de concurs cuprind evaluarea performanței fizice, proba scrisă și examinarea medicală.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Agenția pentru Cadastru va presta mai multe servicii GRATUIT. Ce prevederi au intrat în vigoare

Publicat

ancpi cadastru.jpg

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) va presta mai multe servicii gratuit. Agenția își extinde lista inclusiv a celor de interogare dinamică pe baza unor componente API (application programming interface).

Noile prevederi au intrat în vigoare miercuri, 24 iulie, când a fost publicat în Monitorul Oficial ordinul nr. 1498/2024 pentru modificarea și completarea Ordinului directorului general al ANCPI nr. 16/2019 privind aprobarea tarifelor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Modificări importante pentru cei care vor să obțină permisul auto. Noi reguli pregătite de autorități

Publicat

acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din alba. sute de mașini

Modificări importante pentru cei care vor să obțină permisul auto. Noi reguli au fost anunțate de comisarul European pentru Transporturi, Adina Vălean.

Va...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe