Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Percheziţii în Teleorman şi Olt la persoane bănuite de braconaj cinegetic

Publicat

perchezitii teleorman1

Poliţiştii teleormăneni au efectuat nouă percheziţii domiciliare, în judeţele Teleorman şi Olt, la locuinţele unor persoane bănuite de braconaj cinegetic, fiind descoperite mai multe animale vânate ilegal, informează, luni, IPJ Teleorman.

Din cercetări a reieşit că bănuiţii ar fi acţionat în extravilanul localităţilor, preponderent pe timpul nopţii, deplasându-se cu autoturisme de teren. La capturarea vânatului, aceştia ar fi folosit câini, precum şi o lanternă tip proiector, pentru a fixa vânatul.

perchezitii teleorman2

„Vânatul capturat, respectiv căprioare, iepuri, fazani, ar fi fost comercializat cu sume cuprinse între 150 – 400 de lei sau ar fi fost folosit pentru consumul propriu. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 17,5 kilograme de carne de căprioară, 20 de iepuri, trei fazani, două proiectoare, două autovehicule de teren, scoabe şi 14 câini din rasa ogar. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, precizează IPJ Teleorman.

perchezitii teleorman3

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Olt, al poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Investigarea Criminalităţii Economice, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Teleorman, precum şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman.

perchezitii teleorman

De asemenea, poliţiştii au beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Anunț: Cupru Min SA Abrud organizează cerere de oferte pentru achiziția de tren role C3g – 1400 mm

Publicat

cupru min abrud foto alba24 1000x576.jpeg

Societatea CUPRU MIN S.A. cu sediul în orașul Abrud, Piața Petru Dobra nr.1, județul Alba ,tel. 0258-780083, fax 0258-780296, email office@cuprumin.ro, procurement@cuprumin.ro, organizează cerere de oferte în plic închis pentru achiziția de: tren role C3g – 1400 mm, bucăți 30.

Prețul ofertat este DDP depozit Cariera Roșia Poieni din comuna LUPȘA, sat MUȘCA, FN, jud. ALBA.

Termen de garanție: minim 20.000 ore functionare. În cazul în care piesele nu ating în exploatare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trei persoane din Alba au devenit victimele hackerilor. S-au trezit fără sute de euro sau lei furați de pe card. Ce s-a întâmplat

Publicat

trei persoane din alba au devenit victimele hackerilor. s au trezit

Fraudele informatice au devenit o mare problemă, iar autorii aproape că nu pot fi prinși în cazurile mai mici. Spre exemplu, trei cazuri închise recent de anchetatorii din Alba Iulia, scot la suprafață un mod de operare similar în fiecare dosar. 

Păgubiții s-au prezentat la poliție și au spus că au rămas fără bani în conturi după ce persoane necunoscute, au făcut mai multe tranzacții financiare fără acordul lor.

Dacă într-un caz a fost vorba despre sume mai mici, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujeanul Cosmin Puriș, dat de Poliție în urmărire națională. A terorizat Sâncraiu și făcea trrafic de migranți

Publicat

puris e1695617400515.jpeg

Clujeanul Cosmin Puriș este dat în urmărire națională de Poliția Română după ce a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de Tribunalul Arad, pe motiv că se se sustrage pedepsei.

Potrivit Poliției Române, Cosmin Ciprian Puriș are 48 de ani, s-a născut în Huedin, dar locuiește în comuna Sâncraiu unde terorizează pur și simplu cetățenii și le dă cu flit polițiștilor.

Citește și Sătenii din Sâncraiu cer autorităților…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan, legitimați la CS Unirea Alba Iulia, calificați la Campionatul Mondial de Juniori

Publicat

judoka alexandru sibișan și laura alexia bogdan, legitimați la cs

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan, sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia, s-au calificat la Campionatul Mondial de Judo Juniori, grație rezultatelor extraordinare obținute la ultimele competiții internaționale.

Campionatul Mondial va avea loc în perioada 4-7 octombrie, în Portugalia, la Odivelas. Laura Bogdan va concura la categoria de greutate 48 de kilograme, în timp ce Alexandru Sibișan va lupta în categoria de greutate 90 de kilograme.

Campionatul Mondial…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe