Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Peste 130 de kilograme de artificii şi petarde, găsite în maşina unui tânăr din Arad

Publicat

petarde arad2

Peste 130 de kilograme de artificii, petarde şi pocnitori au fost găsite de poliţişti, vineri, în maşina unui tânăr din Arad, care ar fi vrut să comercializeze ilegal marfa.

Produsele pirotehnice au fost găsite în urma unei acţiuni a poliţiştilor de proximitate şi a celor de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

petarde arad3

„În habitaclul şi portbagajul autoturismului, condus de un arădean de 22 de ani, s-au găsit peste 130 de kilograme de baterii de artificii, petarde şi pocnitori, care urmau au fi comercializate în municipiu, tânărul nefiind autorizat să desfăşoare aceste activităţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Livia Pescar.

petarde arad4

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice a fost ridicată în vederea confiscării iar poliţiştii fac cercetări pentru nerespectarea regimului materiilor explozive. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sabin Sărmaș: Proiectul metroului din Cluj este, de departe, cel mai întârziat din PNRR. Arată blocajul Primăriei

Publicat

sabinel 1000x600.jpeg

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, a declarat că știa că proiectul metroului din Cluj-Napoca este întârziat, înainte de declarația ministrului MIPE, Adrian Câciu.

”Avem termen 2026 să cheltuim banii pentru metrou, vorbim despre metrou, și suntem, de departe, cel mai întârziat proiect din PNRR.

Primăria nu poate face o selecție de companie care se ocupă de dirigenție, ceea ce arată blocajul în care se află Primăria astăzi, o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Evenimente în Alba, până la finalul lunii mai 2024. PROGRAM: concerte, spectacole, teatru, concursuri sportive, tradiții, istorie

Publicat

evenimente în alba, până la finalul lunii mai 2024. program:

Evenimente în Alba. În luna mai s-a dat startul evenimentelor și festivalurilor organizate la Alba Iulia și în județul Alba. Urmează Sărbătoarea Libertății de la Blaj, Festivalul Internațional de Teatru ”Povești”, Noaptea Muzeelor și alte manifestări interesante, pentru toate vârstele.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, deschis după renovarea de peste 7,1 milioane de euro. Va fi un ”templu cultural”

Publicat

castel 6 e1715955496765 1000x600.jpeg

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău a fost redeschis, vineri, în urma unor lucrări de renovare și restaurare care au costat peste 7 milioane de euro, finanțarea fiind asigurată de Uniunea Europeană, Guvernul Ungariei și Fundația „Tradiții Transilvane” prezidată de Elek Nagy, care a contribuit cu peste 3 milioane de euro.

La ceremonia de deschidere a fost prezent și vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, care a spus că scopul Fundației ”Tradiții Transilvane”…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Terminalul care leagă localitatea Decea la trei mări din Europa, inaugurat. Investiție de 21 de milioane de euro în Alba

Publicat

video: terminalul care leagă localitatea decea la trei mări din

O investiție de 21 de milioane de euro, în localitatea Decea din Alba a fost inaugurată vineri, 17 mai 2024. Este vorba despre un terminal intermodal, care va lega localitatea din Alba, la trei mări din Europa. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe