Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Peste 140 kg de peşte deţinute ilegal, confiscate de poliţiştii din județul Ialomița

Publicat

ialomita peste 2

IPJ Ialomița a informat luni că polițiștii au descoperit peste 140 kg de pește transportat ilegal de către patru bărbați din județul Ialomița. Toată cantitatea de pește a fost confiscată, iar împotriva celor doi indivizi s-a întocmit un dosar penal.

Potrivit IPJ Ialomița, poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au salvat și eliberat în mediul natural 30 de kilograme de pește din specia sturion și au confiscat 112 kilograme de pește din speciile crap, somn, sânger și mreană, deținute ilegal.

La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat în flagrant, pe DN3B în comuna Stelnica 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani, în timp ce transportau într-un autoturism 142 de kilograme de pește, fără a deține documente de proveniență.

ialomita peste 1

În urma verificării autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că în interiorul acestuia se afla cantitatea de 30 de kilograme de pește din familia sturionilor, din speciile cegă și păstrugă, precum și 112 kilograme de pește din speciile crap, somn, sânger și mreană.

Cantitatea de 112 kilograme de pește a fost confiscată și predată unei societăți de profil, iar cei 9 sturioni au fost redați mediului acvatic.

ialomita peste

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ”deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit” și ”pescuitul, deținerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale”.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. S-a dat STARTUL lucrărilor la obiectivul Park & Ride din zona aeroportului clujean. Investiție de peste 14,5 milioane euro

Publicat

parkride 6 e1695309065875.jpg

Au început lucrările la obiectivul Park & Ride din zona aeroportului internațional Cluj-Napoca. Investiția depășește 14,5 milioane euro, bani proveniți de la bugetul local.

park&ride 3

park&ride 1

„Astăzi (joi) am verificat în teren lucrările la Park & Ride, obiectiv de investiții realizat de Primăria Cluj-Napoca în zona str. Traian Vuia (nr. 149-151).

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alexa devine Alexa AI. Amazon dotează serviciul de asistență virtuală cu inteligenţă artificială generativă

Publicat

alexa devine alexa ai. amazon dotează serviciul de asistență virtuală

Alexa, serviciul de asistenţă virtuală al Amazon, va fi dotat cu inteligenţă artificială (AI) generativă. Anunțul companiei semnalează intrarea gigantului din domeniul e-commerce şi cloud în cursa pentru implementarea acestei tehnologii.

Asistenţii vocali precum Alexa sau Siri (Apple) sunt deseori văzuţi drept candidaţii perfecţi pentru integrarea programelor precum ChatGPT, capabile să interacţioneze cu oamenii prin intermediul unui limbaj natural şi să producă diverse…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Acces GRATUIT pentru copiii în vârstă de până la 14 ani la meciul „U” Cluj-Universitatea Craiova

Publicat

copii gratis la meci e1695303323978.jpg

Echipa de fotbal Universitatea Cluj se alătură campaniei #BeActive. Astfel, copiii în vârstă de până la 14 ani au acces gratuit la meciul cu Universitatea Craiova care se va disputa sâmbătă, 23 septembrie 2023, de la ora 21.30, pe Cluj Arena.

„Ne alăturăm campaniei #BeActive.
Sâmbătă începe a noua ediție a Săptămânii Europene a Sportului (23 – 30 septembrie).
Pentru a beneficia de gratuitate, cei mici trebuie să vină în locațiile fizice de vânzare…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Burse de studiu și de excelență pentru studenți. Cum se vor putea acorda. Proiect de ordin, în dezbatere la Ministerul Educației

Publicat

burse de studiu și de excelență pentru studenți. cum se

Ministerul Educaţiei a publicat în consultare publică un proiect de Ordin privind aprobarea criteriilor generale de acordare a burselor şi a altor forme de sprijin financiar de la bugetul de stat pentru studenţii şi cursanţii din învăţământul superior de stat, învăţământ cu frecvenţă.

Principalele propuneri vizează:

  • acordarea unei burse de studiu pentru licență didactică cu dublă specializare, respectiv pentru masterat didactic, egală cu salariul net al unui profesor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe