Connect with us

ACTUALITATE

FOTO. Peste 300.000 de euro investiție în promenada și pontonul de pe malul lacului Gheorgheni, din Iulius Parc

Publicat

iulius parc 02.jpg

De aproape 10 ani, Iulius Parc, din proximitatea Iulius Mall Cluj, este o parte vie din oraş, care a adus împreună natura, comunitatea şi creativitatea. Un loc al evenimentelor efervescente pentru întreaga familie, al liniştii, relaxării şi al plimbărilor, la asfinţit, pe malul Lacului Gheorgheni.

Compania IULIUS este preocupată de sustenabilitatea proiectelor sale, construite cu respectarea principiilor verzi, de la integrarea grădinilor urbane, designul arhitectural centrat pe oameni şi funcţionalitate, până la materialele durabile folosite. Astfel, în urma unor reparaţii semnificative, promenada şi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Drumarii din Alba se pregătesc de iarnă. CNAIR cumpără 3.200 de tone de material antiderapant

Publicat

utilaje deszapezire 1.jpg

Drumarii din Alba se pregătesc pentru iarna 2022 – 2023. CNAIR cumpără 3.200 de tone de material antiderapant (sort/nisip) pentru bazele Secției Drumuri Naționale Alba. 

CNAIR, prin DRDP Cluj, a lansat miercuri, 21 septembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția de material antiderapant, inclusiv transportul la bazele de deszăpezire, necesar pentru intervenție în cursul iernii 2022-2023.

Valoarea totală este estimată la 998.725 de lei, fără TVA. 

Contractul este împărțit pe 7 loturi, iar valoarea estimată…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. Gândaci de bucătărie în zona food court în Iulius Mall Cluj. Alimente expirate. Amenzi date de Protecția Consumatorilor

Publicat

opc amenda 1.jpg

Pentru a verifica aspectele semnalate într-o reclamație primită de la consumatori, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (CRPC RNV) Cluj, prin CJPC Cluj a desfășurat o acțiune de control la operatorul economic SC Iulius Mall Cluj SRL, din Cluj-Napoca, în data de 20.09.2022.

Ca atare, verificarea s-a derulat în cadrul campaniei Academia Comisarilor – în care sunt implicați tinerii noștri colegi -, asupra respectării prevederilor legale în domeniu, la unitatea  menționată, ocazie cu care au fost constatate mai multe abateri.

Ca urmare a acțiunii, echipele de control…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Suporterii ”U” Cluj, bannere la stadionul CFR din Gruia: Când cobori din deal în vale, ai șanse să-ti rupi picioare

Publicat

muu 1.jpg

Suporterii ”U” Cluj au afișat miercuri seara două bannere la stadionul din Gruia al rivalei CFR ca reacție la discuțiile privind disputarea unui meci al feroviarilor pe Cluj Arena la 1 octombrie, cu Petrolul Ploiești.

„Someșul vreți să-l traversați/ Grijă mare, să nu vă înecați” și „Când cobori din deal în vale, Ai șanse să-ti rupi picioare”, era scris pe cele două bannere.

Citește și Suporterii ”U” Cluj nu acceptă ca echipa CFR să joace pe Cluj Arena: Ne asumăm orice repercusiune

muu 2

muu 3

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Marșul bicicliștilor prin centrul Clujului. Critici privind pistele de biciclete din oraș

Publicat

mars bici.jpg

O nouă ediție a Marșului Bicicliștilor Clujeni, dedicată special Săptămânii Europene a Mobilității (SEM) și Zilei Europene Fără Mașini (ZEFM) va avea loc joi, 22 septembrie, la Cluj-Napoca. Este 150-a editie din seria lunara inceputa in septembrie 2007 (intrerupta in perioada pandemiei si reluata acum) care este in continuarea seriei anuale incepute de Clubul de Cicloturism Napoca în 1998.

Sunt bineveniti orice locuitori ai zonei metropolitane clujene care au bicicleta. Intalnirea participantilor va fi in Piața Unirii, incepand cu ora 17:45. Startul efectiv al marsului va fi la ora 18:00, urmand sa dureze…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe