Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Petrecere de Halloween, spartă de polițiștii din Suceava. Dosare penale pentru consum și trafic de droguri

Publicat

club suceava (1)

Polițiștii din Suceava au desfășurat o acțiune pentru asigurarea ordinii publice și pentru combaterea traficului de droguri. Un club a fost închis, iar administratorii au fost amendați de polițiști, după ce în interior au fost găsite droguri.

Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de 29 spre 30.10.2022 polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava și din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava – Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Ordine Publică dar și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale  au organizat o acțiune în care au desfășurat activități specifice asigurării ordinii și liniștii publice, precum și combaterii fenomenului de trafic și consum ilicit de droguri.

Cu această ocazie, a fost identificată o hală, situată în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, unde era în desfășurare o petrecere, cu specific de Halloween. Lucrătorii de poliție au identificat în spațiul respectiv aproximativ 60 – 70 de participanți și au procedat la legitimarea persoanelor aflate în interior și efectuarea unui control corporal preventiv asupra acestora și al bagajelor pe care le aveau.

suceava club1

FOTO: Petrecere de Halloween, spartă de polițiștii din Suceava. Ce au descoperit în interiorul halei

În interiorul halei respective au fost identificate mai multe bunuri și substanțe susceptibile a face parte din categoria substanțelor interzise și cu efect psihotrop sau psihoactiv, aruncate pe jos în diferite locuri, printre care un pachet de țigări în care se aflau 3 (trei) țigarete confecționate artizanal (joint-uri), mai multe împachetări de staniol care conțineau o substanță pulverulentă, de culoare albă, un pliculeț din material plastic, care conținea o substanță pulverulentă, de culoare albă precum și 2 grindere și mai multe fragmente vegetale de culoare verde, suspecte a fi cannabis, toate aceste substanțe urmând a fi analizate de către specialiști din cadrul Laboratorului de Analiză și Profil al Drogurilor din cadrul B.C.C.O. Iași.

suceava club2

Având în vedere cele constatate au fost întocmite două dosare penale în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de „trafic de droguri de risc și mare risc, fără drept”, prev. și ped. de art. 2, alin. 1 și alin. 2 din Legea 143/2000, modificată și completată și „deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept”, prev. și ped. de art. 4, alin. 1 din Legea 143/2000, modificată și completată.

De asemenea, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava au efectuat verificări pe linia respectării legislației specifice autorizării și funcționării unor ast6fel de locații, organizatorul și administratorul fiind sancționați cu amendă în valoare de 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG nr. 28 din 1999 republicată privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat eletronice fiscale.

suceava club3

Totodată, polițiștii Serviciului Ordine Publică – IPJ Suceava au aplicat 2 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederii Legii 333/2003 privind paza bunurilor și obiectivelor.

suceava club

Evenimentul a fost întrerupt iar localul închis, toți participanții părăsind zona, după ce au fost legitimați și controlați de polițiști.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale, identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor participanților.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Aurelia Cristea și Alexandru Cordoș și-au LANSAT candidaturile din partea PSD la Primăria Cluj-Napoca și șefia CJ Cluj

Publicat

candidati psd 4 e1713520889739.jpg

Candidații PSD la Primăria Cluj-Napoca, respectiv președinția Consiliului Județean Cluj, Aurelia Cristea și Alexandru Cordoș, și-au lansat, vineri, candidaturile la alegerile locale din 9 iunie și și-a depus dosarele la Biroul Electoral Municipal și Biroul Electoral Județean.

Aurelia Cristea a declarat într-o conferință de presă la Casa de Cultură a Studenților că simte din plin pulsul orașului și îndrăznește să vrea mai mult pentru Cluj-Napoca.

FOTO….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT cu trei mașini la Bucea, în Cluj. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri MEDICALE

Publicat

politie masina bun.jpg

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe raza loc. Bucea din jud. Cluj. Au fost implicate trei mașini. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri medicale.

„Accident rutier înregistrat în jurul orei 14:00, pe DN1 E60 , în interiorul localității Bucea, pe sensul de mers Huedin – Oradea, produs pe fondul nepăstrării distanței în mers, fiind implicate trei autovehicule.

ACCIDENT cu trei mașini la Bucea, în Cluj. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mihai Enache (AUR): ”Coaliția terorii PSD-PNL continuă abuzurile la adresa AUR!”

Publicat

cort interior ok 1024x683 1.jpg

~Au comasat alegerile doar pentru a bloca AUR să câștige alegerile europarlamentare. Au încălcat Constituția, au călcat în picioare toate legile din această țară și tratatele internaționale în privința desfășurării alegerilor doar pentru a salva posturile de conducere ale lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă~, a spus Mihai Enache, candidat din partea AUR la Primăria Capitalei.

Acesta a precizat că reprezentaniții PSD și PNL nu s-au oprit aici ci, ”din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujean de 28 de ani, REȚINUT pentru FURT de biciclete. Sfaturile Poliției

Publicat

hot de biciclete 1 e1713528673817.jpeg

Un clujean de 28 de ani a fost reținut pentru furt de biciclete. A furat inclusiv 30kg de țevi de cupru. A cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.700 de lei.

„În data de 18 aprilie a.c. polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru furtul mai multor biciclete.

bicicleta furatabicicleta furata

FOTO. Clujean de 28 de ani, REȚINUT pentru FURT de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe