Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Play Fest – primul festival dedicat învățării prin joc, la Grădinița cu Program Prelungit Step by Step nr. 12 din Alba Iulia

Publicat

foto: play fest – primul festival dedicat învățării prin joc,

Grădinița cu Program Prelungit Step by Step nr. 12 din Alba Iulia a desfăşurat vineri, 31 mai, primul festival dedicat învățării prin joc – Play Fest.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vești bune pentru românii cu credite legate de ROBOR: indicele la 3 luni a scăzut joi la 6% pe an

Publicat

vești bune pentru românii cu credite legate de robor: indicele

Vești bune pentru românii cu credite legate de ROBOR: indicele la 3 luni a scăzut joi la 6% pe an. Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a scăzut joi la 6,00% pe an.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sesizare privind fraudarea fondurilor europene la USAMV Cluj. Rectorul Cornel Cătoi dezminte: „Nu este nimic ilegal”

Publicat

prof cornel catoi facebook usamv.jpg

Un angajat al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj îl acuză pe rectorul Cornel Cătoi de fraudarea fondurilor europene într-un proiect de investiții din Jucu. Rectorul neagă aspectele sesizate și consideră acuzațiile ca fiind o răzbunare personală.

Un angajat al USAMV Cluj îl acuză pe rectorul Cornel Cătoi de fraudarea fondurilor europene în cadrul unui proiect de modernizare care se desfășoară în localitatea Jucu, scrie

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr reținut după scandal la un magazin alimentar din Alba Iulia. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

tânăr reținut după scandal la un magazin alimentar din alba

Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut de polițiști, în urma unui scandal petrecut la un magazin alimentar din municipiu. Inițial, a fost reținut un agresor de 41 de ani. Acum, polițiștii au luat aceeași măsură pentru fiul celuilat bărbat implicat în conflict.

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce faci dacă ai primit amendă pentru lipsă rovinietă, deși ți-ai vândut mașina. Documente care trebuie depuse la Judecătorie

Publicat

ce faci dacă ai primit amendă pentru lipsă rovinietă, deși

Ce faci dacă ai primit amendă pentru lipsă rovinietă, deși ți-ai vândut mașina: Chiar dacă ai respectat legea și ai făcut toate demersurile atunci când ți-ai vândut autoturismul, ești pasibil de amendă, în cazul în care noul proprietar nu își înmatriculează autoturismul sau o face cu întârziere.

Citește mai departe