Connect with us

EVENIMENT

FOTO VIDEO: POTOP în Argeș: Femeie rănită, după ce a fost surprinsă de viitură. Inundaţii în zona Rucăr

Publicat

sursa foto: ISU Argeș

O femeie surprinsă de o viitură la Rucăr a fost rănită şi 10 persoane au fost evacuate, în urma unor precipitaţii abundente căzute vineri după amiaza, potrivit reprezentanţilor IGSU.

Din cauza precipitaţiilor au fost inundate 10 gospodării, iar DN73, între Rucăr şi Dragoslavele, a fost blocat din cauza aluviunilor, mai informează sursa citată.

inundatii

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, persoana surprinsă de viitură a suferit o fractură deschisă şi este transportată la spital cu o ambulanţă. În condiţiile în care drumul era blocat, persoana accidentată a fost preluată de o patrulă de jandarmi, care i-a acordat prim-ajutor şi apoi, până la ambulanţă a fost transportată cu maşina viceprimarului localităţii.

inundatii

„În urma precipitaţiilor, s-a format o viitură care a inundat mai multe gospodării în localitatea Rucăr. Au fost evacuate 10 persoane de către pompieri şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. DN 73 este blocat de aluviuni. Se acţionează cu două utilaje pentru deblocarea drumului”, au anunţat reprezentanţii ISU Argeş.

În zonele afectate de precipitaţiile abundente, în sprijinul populaţiei şi al autorităţilor locale din judeţul Argeş, intervin şi echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei.

IGSU menţionează că intervenţiile pentru limitarea şi înlăturarea efectelor de vremea rea se derulează în sistem întegrat, forţele MAI acţionând cu promptitudine pentru eficientizarea misiunilor de răspuns. AGERPRES

AGERPRES

sursa video: Meteoplus

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ploile se extind în toată țara, iar temperaturile continuă să scadă. Directorul ANM: „Minimele vor coborî la valori negative”

Publicat

meteo: românia experimentează 4 anotimpuri într o singură săptămână. cum se

Meteorologii anunță o vreme rece cu ninsori și ploi însemnate cantitativ în următoarele ore. Temperaturile vor continua să scadă, iar minimele vor coborî până la -5 grade Celsius. 

Reamintim faptul că sudul județul Alba se află sub avertizări Cod Galben de ploi și ninsori însemnate cantitativ, până luni, la ora 15:00. Marți, ploile se vor extinde din nou, iar mai ales în zonele de munte și în sud-vest se vor acumula cantități însemnate de apă. Vântul se va…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE. Pietoni loviți de mașini în Cluj-Napoca. Un șofer era beat

Publicat

politia rutiera.jpeg

Un pieton a fost lovit, luni dimineață, de un autoturism pe str. Frunzisului din Cluj-Napoca, la locul accidentului intervenind achipaje medicale. 

”Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un accident de circulație produs pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca

Din verificările preliminare s-a constatat că, un bărbat, de 39 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla la volanul unui autoturism ar fi accidentat un pieton aflat în traversarea părții…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ: Petrecere cu sute de srilankezi, la Alba Iulia, pe malul Ampoiului. Muzică și preparate tradiționale din Sri Lanka

Publicat

sÂmbĂtĂ: petrecere cu sute de srilankezi, la alba iulia, pe

Sute de srilankezi din Alba Iulia, dar și din alte orașe vor petrece sâmbătă, 27 aprilie, pe malul Ampoiului. Este vorba despre comunitatea de muncitori srilankezi care lucrează pe șantierele din România. 

O comunitate care s-a mărit considerabil, iar cei din comunitate și-au adus în țară, tradițiile și obiceiurile. 

Asta se va întâmpla și sâmbătă, 27 aprilie, când srilankezii din România vor sărbători noul an. Intrarea în noul an a avut loc deja, în data de 13…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi elevi ai Școlii „Avram Iancu” din Alba Iulia, calificați la Concursul Național de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”

Publicat

doi elevi ai Școlii „avram iancu” din alba iulia, calificați

Maia Nicula și Petru Joldeș, elevi ai Școalii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia, vor participa la Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”, care se va desfășura la Iași, în perioada 16-19 mai 2024. Ambii elevi au obținut rezultate remarcabile la faza județeană a Olimpiadei  de limba și literatura română, reușind astfel calificarea la acest concurs național.

Potrivit reprezentanților instituției de învățământ, Maia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe