Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Primarul din Gilău: Aproape 300 de gospodării din Someșu Rece au centrale și sobe pe gaz funcționale

Publicat

gaz 1.jpg

Joi s-a dat în folosință rețeaua de gaze naturale din satul Someșu Rece, proiect la care Consiliul Județean Cluj a contribuit cu un milion de lei. Valoarea totală a proiectului era de 4,8 milioane de lei, din care aproximativ jumătate a fost suportat de primăria Gilău.

gaz 3

„Dragii mei, vă spun cu sinceritate că mi-am dorit întotdeauna să fiu primarul care unește, nu cel care dezbină. Și cum să unești mai bine oamenii decât oferindu-le condiții de viață…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vouchere pentru renovarea caselor: 72.500 de lei pentru izolație, termopane noi și lucrări la acoperiș. Cum se pot obține banii

Publicat

vouchere pentru renovarea caselor: 72.500 de lei pentru izolație, termopane

Statul Român vrea să dea vouchere pentru renovarea exterioară a locuințelor. 

Mai exact, este vorba despre izolație termică la exterior, montări sau înlocuire de termopane și izolare a acoperișului. 

Pentru toate lucrările de acest fel, cei interesați ar putea primi un voucher de 72.500 de lei.

Banii ar urma să vină dintr-un proiect promovat la nivel european, de unde România ar urma să primească 1,4 miliarde de euro. Este vorba despre proiectul RePowerEU.

Cum ar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Capre sfâşiate de câini în Floreşti

Publicat

chris robert lvcl3 nv fg unsplash scaled e1695889793152.jpg

O locuitoare din Floreşti, Simona Laura, reclamă faptul că pe strada Izlazului, cel puţin o capră a fost sfâşiată de câini.

„URGENT! In capătul străzii Iazului, pe câmp, sunt lăsate 4 capre legate. Acum 10 minute a fost atacată una din ele de către 2 câini. Capra este mutilata, muscata toată și suferă enorm acum.

Dacă cunoaște cineva pe domnul care le deține, va rog sa se sesizeze. Este foarte posibil ca și celelalte 3 sa fie atacate.
I-am gonit pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Precizări AFM, după suspendarea ”Casa Verde Fotovoltaice” 2023. Când ar putea fi reluat programul

Publicat

precizări afm, după suspendarea ”casa verde fotovoltaice” 2023. când ar

Vicepreşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), Andrei Antipa, a făcut precizări, joi, despre suspendarea programului ”Casa Verde Fotovoltaice”. Acesta susține că jurisprudenţa favorabilă ar fi împiedicat această situație.

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” a fost suspendat în urma unei hotărâri a Curţii de Apel Oradea prin care s-a admis cererea formulată de unul dintre instalatorii care nu au fost validaţi de instituţie.

Antipa a menţionat că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

NU se mai majorează salariul minim din construcții și agricultură. Guvernul a retras proiectul de pe ordinea de zi. Motivul

Publicat

dorin nistor: un instalator sau un electrician poate câștiga mai

NU se mai majorează salariul minim din construcții, agricultură și industria alimentară: Guvernul retrage proiectul de ordonanță privind majorarea salariului minim în aceste domenii, a anunța joi, premierul Marcel Ciolacu. 

Motivul este acela că unele salarii ar fi scăzut după introducerea contribuțiilor la sănătate, în ciuda majorării de pe hârtie.

„Calculele prezentate în această dimineață de Ministerul Finanțelor arată că în urma introducerii asigurărilor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe