Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Prof. dr. Dan Vârban de la USAMV Cluj a obținut recunoaștere europeană pentru două uleiuri esențiale. Pregătește și altele

Publicat

dan varban usamv cluj 3.jpeg

Profesorul Dan Vârban de la Disciplina Fitotehnie din cadrul Facultății de Agricultură a Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca a obținut recent recunoaștere europeană pentru două uleiuri esențiale, produse din plante crescute pe câmpurile universității.

Este vorba despre uleiul esențial de lavandă și uleiul esențial de salvie care, în urma analizelor de calitate, pot fi vândute acum în tot spațiul comunitar.

Un proces…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Festivalul Serbările Transilvane la Cluj-Napoca. Cine sunt artiștii și ansamblurile care urcă pe scenă

Publicat

afis serbari 2024.jpg

Ediția 2024 a Festivalului Internațional „Serbările Transilvane” se va desfășura în perioada 26-28 iulie, pe platoul Salii Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, eveniment la care vor participa 20 de ansambluri folclorice din sase țări: Cehia, Slovacia, Grecia, Macedonia, Moldova și România.

Ansamblurile clujene participante în festival sunt: ansamblul de copii „Mugur de Dor”, ansamblurile de dansuri maghiare „Zurbolo” și „Bogancs”, ansamblurile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trei frați din Alba, condamnați după ce au încercat să recupereze banii pierduți de tatăl lor la jocuri de cărți

Publicat

trei frați din alba, condamnați după ce au încercat să

Trei frați din Alba care au vrut să recupereze banii pierduți de tatăl lor la un joc de cărți, au fost condamnați de judecători. Cei trei au ajuns în fața magistraților Judecătoriei Alba Iulia, pentru tentativă de tâlhârie. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Direcția Silvică Alba cumpără un autocamion specializat pentru transportul lemnului. Investiție de peste 400.000 de euro

Publicat

direcția silvică alba cumpără un autocamion specializat pentru transportul lemnului.

Direcția Silvică Alba cumpără un autocamion specializat pentru transportul lemnului cu lungime mare, dotat cu suprastructură, remorcă autoviratoare și macara. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dan Petrescu, după remiza albă cu Neman Grodno: Mergem în Ungaria la Gyor să ne calificăm. Trebuie să fim pregătiți pentru orice

Publicat

petre.jpeg

Antrenorul CFR Cluj, Dan  Petrescu, consideră că echipa Neman Grodno (Belarus), care a remizat, joi, 0-0, în Gruia, în al doilea tur preliminar din Conference League, este una puternică, periculoasă și organizată, dar speră ca în retur clujenii să se califice mai departe. 

Dan Petrescu a declarat joi seara la finalul partidei Neman Grodno din Belarus că CFR Cluj trebuie să fie mai bună data viitoare.

”Știam adversarul, l-am studiat, am văzut și meciul de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe