Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Restricții pe Autostrada A3 București – Ploiești. Se montează tablierul metalic la podul construit de compania Retter

Publicat

Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti

Circulația rutieră se desfășoară cu restricții joi și vineri, pe Autostrada A3 București – Ploiești. Se execută lucrări de montaj a tablierului metalic al podului peste autostradă, care face parte din viitoarea Autostradă Ploiești – Buzău, lotul 1, construită de compania Retter Projectmanagement.

Reprezentanții companiei Retter Projectmanagement au declarat că se impun restricții deoarece se montează un tablier de mari dimensiuni, o lucrare complexă care necesită restricționarea traficului.

Restricțiile se aplică în data de 18 și 19 iulie, în ambele direcții, între București și Ploiești. Se efectuează lucrări de montaj a tablierului metalic la podul care va face parte din viitoarea autostradă A7 Ploiești – Buzău, Lotul 1.

foto a7 1 arricol 18.07 3

foto a7 1 arricol 18.07 3

Restricții de trafic pe Autostrada A3 București – Ploiești. Rute alternative

Reprezentanții companiei Retter Projectmanagement anunță restricții de trafic pe Autostrada A3, în ambele direcții, între București și Ploiești.

Sensul Ploiești – București

Astfel, pe sensul de deplasare Ploiești – București, traficul va fi închis între kilometrii 68+000 și 18+100 de la ora 23:00 pe 18 iulie 2024 până la ora 05:00 pe 19 iulie 2024. În această perioadă, circulația va fi deviată pe următoarea rută ocolitoare:

Centura Ploiești Vest
DN1 (Bărcănești – Potigrafu – Bolotești)
Nod Rutier DN1/A0
A0 km 30+300
Nod Rutier A0/A3
A3 km 18+100, București

Sensul București –Ploiești:

Pe sensul de deplasare București – Ploiești, traficul va fi închis între kilometrii 43+000 și 68+000 pe 19 iulie 2024, în intervalul orar 00:30 – 05:00.

În această perioadă, circulația va fi deviată pe următoarea rută ocolitoare:

București – Autostrada A3 km 43+300
Nod Rutier Gheorghița
DJ 100B (Gheorghița – Drăgănești)
DJ 101F (Cornu de Jos – Dumbrava – Valea Călugărească)
DN 1B, Ploiești
Compania Retter le recomandă șoferilor să fie atenți la semnalizarea rutieră temporară și să respecte indicațiile agenților de poliție rutieră prezenți la fața locului pentru a facilita desfășurarea lucrărilor în condiții de siguranță.

Pentru informații suplimentare, participanții la trafic sunt rugați să urmărească actualizările oferite de autorități și să-și planifice călătoriile în consecință.a

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Victor Negrescu: Extrema draptă nu are nici un fel de influență în Parlamentul European. O dovedește votul de astăzi

Publicat

ce priorități are victor negrescu, în mandatul de vicepreședinte al

Votul de astăzi dovedeşte că extrema dreaptă din Parlamentul European nu are de fapt nici un fel de influenţă şi acele scandaluri provocate în timpul şedinţei au generat acest vot consistent pentru Ursula von der Leyen, a declarat eurodeputatul Victor Negrescu (S&D), după realegerea acesteia în fruntea Comisiei Europene, pentru încă un mandat de cinci ani.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Electric Castle a adus ploaia la Bonțida! 34.000 de participanți, în prima zi de festival

Publicat

furtuna bontida.jpg

Festivalul Electric Castle și-a respectat tradiția și a adus cu sine ploaia la Bonțida, unde timp de cinci zile, ritmurile electro se împletesc cu activități diverse, concursuri și întâlniri cu personalități.

Electric Castle începe cu prognoze bune: încă din prima zi de festival, peste 34.000 de participanți au ales cea mai fierbinte destinație a momentului în România, domeniul Banffy din Bonțida.

EC Photo Team – Adrian Varzaru

Festivalul a adus ploaia…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ursula von der Leyen, realeasă șefă a Comisiei Europene pentru următorii cinci ani

Publicat

ursula von der leyen, realeasă șefă a comisiei europene pentru

Parlamentul European a votat joi în favoarea propunerii ca Ursula von der Leyen să fie preşedintele Comisiei Europene pentru încă un mandat de cinci ani.

Majoritatea calificată a...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Redacţia Rise Project denunţă presiuni ale DIICOT, după o anchetă de presă. Procurorii vor acces la sursele jurnaliștilor

Publicat

redacţia rise project denunţă presiuni ale diicot, după o anchetă de presă.

Redacţia Rise Project denunţă presiunile venite din partea procurorilor DIICOT şi demersurile pe care aceştia le fac pentru a determina jurnaliştii de investigaţie să divulge informaţii din documentările jurnalistice.

Citește mai departe