Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Restricţiile de circulaţie pe DN1 în județul Prahova, prelungite

Publicat

lucrari dn 1 sinaia sursa foto fb 1

Restricțiile în apropierea localității Sinaia se vor prelungi, din cauza lucrărilor de reparații şi înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie de la podul de pe DN 1 (km 117+388), până la data de 20 octombrie 2022, potrivit unui comunicat emis joi de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Constructorul, Freyrom SA, a solicitat IGPR şi CNAIR SA prelungirea duratei de execuţie a lucrărilor şi, implicit, a instituirii restricţiilor de circulaţie din cauza faptului că au fost identificate lucrări suplimentare care constau în refacerea degradărilor foarte mari de la dala de suprabetonare, fapt ce a condus la demolarea şi, totodată, refacerea acesteia în zona rosturilor, toate acestea implicând timp suplimentar de execuţie”, se precizează într-un comunicat al CNAIR.

lucrari dn 1 sinaia surssa foto fb

Compania subliniază, în context, că, din cauza acestor lucrări suplimentare, fără de care execuţia dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie nu era posibilă, a acceptat cererea antreprenorului de prelungire a perioadei de execuţie a lucrărilor cu 10 zile faţă de termenul iniţial şi, implicit, a restricţionării traficului rutier până la data de 20 octombrie, începând cu ora 12:00. Agerpres

sursa foto: Facebook / Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Gianina Șerban, deputat AUR: ”Ne BATEM cu ei până la capăt! Alegerile ar trebui să aibă loc la TERMEN”

Publicat

gianini serban e1709299163609.jpg

Deputatul AUR Gianina Șerban spune că formațiunea politică din care face parte nu este de acord cu devansarea alegerilor prezidențiale: „Ne batem cu ei până la capăt! Alegerile ar trebui să aibă loc la termen”.

„Odată cu comasarea total neconstituțională, coaliția a decis ca alegerile prezidențiale să aibă loc în luna septembrie, nu în noiembrie așa cum prevede legea în vigoare. Iar Kelemen Hunor, disperat să revină la guvernare, face jocurile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Transport județean de persoane mai scump, pe trasee din Apuseni, în județul Alba. Lista tarifelor majorate

Publicat

transport județean de persoane mai scump, pe trasee din apuseni,

Consiliul Județean Alba a aprobat majorarea tarifelor de transport persoane pe trei rute din zona munților Apuseni. Solicitarea a venit din partea operatorului de transport care are în administrare aceste trasee.

Tarifele majorate sunt pentru traseele:

  • Abrud – Roşia Montană – Bistra
  • Abrud-Buninginea – Vulcan Cotoncu
  • Baia de Arieş – Brăzeşti – Poşaga de Jos

Acestea sunt asigurate de operatorul de transport rutier Samflora Impes Prod SRL.

Motivul majorării…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reparații capitale la instalația de încălzire din clădirea Curții de Apel Alba Iulia. Licitație, lansată în SEAP

Publicat

reparații capitale la instalația de încălzire din clădirea curții de

Reparații capitale la instalația de încălzire din clădirea Curții de Apel Alba Iulia. Clădirea Curții de Apel Alba Iulia va beneficia în curând de o instalație de încălzire nouă, printr-o investiție de peste 4,1 milioane de lei. Proiectul vizează printre altele și înlocuirea ferestrelor existente la parterul și etajul 1 al clădirii. 

Curtea de Apel Alba Iulia a lansat vineri, 1 martie, în SEAP, o licitație pentru reparații capitale la instalația interioară de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bilanțul IPJ Cluj: Peste 7.000 de șoferi au rămas fără permis în anul 2023

Publicat

ipj cluj.jpeg

Polițiștii rutieri clujeni au reținut anul trecut, în vederea suspendării 7.161 de permise de conducere şi au fost retrase 1.886 de certificate de înmatriculare, arată datele din bilanțul IPJ Cluj pe 2023, prezentate vineri de conducerea inspectoratului.

În anul 2023,în județul Cluj au fost înregistrate 1.216 accidente de circulaţie, 206 dintre acestea fiind raportate ca accidente rutiere grave.

Polițiștii au reținut anul trecut, în vederea suspendării…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe