Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Restricţiile de circulaţie pe DN1 în județul Prahova, prelungite

Publicat

lucrari dn 1 sinaia sursa foto fb 1

Restricțiile în apropierea localității Sinaia se vor prelungi, din cauza lucrărilor de reparații şi înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie de la podul de pe DN 1 (km 117+388), până la data de 20 octombrie 2022, potrivit unui comunicat emis joi de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

„Constructorul, Freyrom SA, a solicitat IGPR şi CNAIR SA prelungirea duratei de execuţie a lucrărilor şi, implicit, a instituirii restricţiilor de circulaţie din cauza faptului că au fost identificate lucrări suplimentare care constau în refacerea degradărilor foarte mari de la dala de suprabetonare, fapt ce a condus la demolarea şi, totodată, refacerea acesteia în zona rosturilor, toate acestea implicând timp suplimentar de execuţie”, se precizează într-un comunicat al CNAIR.

lucrari dn 1 sinaia surssa foto fb

Compania subliniază, în context, că, din cauza acestor lucrări suplimentare, fără de care execuţia dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie nu era posibilă, a acceptat cererea antreprenorului de prelungire a perioadei de execuţie a lucrărilor cu 10 zile faţă de termenul iniţial şi, implicit, a restricţionării traficului rutier până la data de 20 octombrie, începând cu ora 12:00. Agerpres

sursa foto: Facebook / Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Podcast Human Hub. Dr. Lupu: Să fim atenți la problemele adolescenților și tinerilor, să intervenim la timp și cu răbdare

Publicat

whatsapp image 2024 07 18 at 10.53.20 2 e1721659741454.jpeg

Adolescența și problemele ei a fost tema podcastului HUMAN HUB, o producție Cluj24.ro, invitatul Cristinei Șendrea fiind profesorul în psihiatrie pediatrică, dr. Viorel Lupu.

El a încercat să realizeze un top al problemelor adolescenților din România, dar și să ofere sfaturi practice la acestea, reguli de urmat atunci când adulții observă o schimbare de atitudine sau de stare psihică a unui adolescent. Între primele probleme ale unui tânăr s-ar putea afla…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rezultatele la Titularizare 2024 vor fi publicate marți, 23 iulie. Cum pot fi depuse contestații. Detalii pentru candidați

Publicat

rezultatele la titularizare 2024 vor fi publicate marți, 23 iulie.

Rezultatele la Titularizare 2024 vor fi publicate marți, 23 iulie. Din Alba, peste 550 de candidați au susținut proba scrisă. Majoritatea au dat concurs pentru posturi de educatoare, învățători sau profesori de Română.

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții la alimentarea cu apă în peste 60 de localități din Alba. Care este situația din țară. Anunțul companiei ”Apele Române”

Publicat

restricții la alimentarea cu apă în peste 60 de localități

În peste 440 de localități din țară, 62 dintre acestea din județul Alba, alimentarea cu apă se face cu restricții. Anunțul a fost făcut luni de către administrația ”Apele Române”. Compania face apel la populație privind utilizarea rațională a apei.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UTCN lansează în acest an 13 noi programe de studii masterale care se concentrează pe Inteligența Artificială

Publicat

utcn sedii 1 e1711623014266.jpg

UTCN deschide o nouă etapă în evoluția învățământului superior tehnic.

Astfel, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca lansează, începând cu acest an, 13 programe de studii masterale noi, majoritatea menite să susțină transformarea digitală prin care trece învățământul superior și să creeze o serie de oportunități pentru îmbunătățirea competențelor profesionale și expertizei absolvenților asupra noilor tehnologii.

UTCN lansează în acest an 13…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe