Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Salvare neobișnuită la Brașov. Pisoi blocat de două zile pe un copac, speriat și înfometat, coborât de pompieri

Publicat

Pompierii brașoveni au avut sâmbătă o misiune neobișnuită. Au fost alertaţi să salveze un pisoi rămas captiv pe un copac.

Un echipaj din cadrul Detașamentului 1 de pompieri Brașov a intervenit cu o autoscară în cartierul Tractorul pentru salvarea unei pisici dintr-un brad, de la o înălțime de aproximativ 7 metri.
Pisica stătea de două zile în brad și era speriată și înfometată.
După ce a fost coborâtă în siguranță de salvatori, pisica a fost adoptată de persoana care a anunțat evenimentul la numărul 112.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Volumul ”Avram Iancu – eroul zilelor noastre”, editat de Asociația Cluj24 și Institutul de Istorie ”G. Barițiu”, lansat la FICT

Publicat

a iancu5.jpg

Volumul ”Avram Iancu – eroul zilelor noastre”, editat de Asociația Cluj24 și Institutul de Istorie ”G. Barițiu”, coordonat de loan Bolovan, a fost lansat miercuri la Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT).

Lansarea a avut loc în cadrul unei prezentări a mai multor volume dedicate împlinirii a 200 de ani de la nașterea eroului Avram Iancu, apărute la editura Școala Ardeleană.

Volumul ”Avram Iancu – eroul zilelor noastre”, editat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Creștere alarmantă a alergiilor provocate de ambrozie. Avertisment al Societății Române de Alergologie, pentru autorități

Publicat

creștere alarmantă a alergiilor provocate de ambrozie. avertisment al societății

Creștere alarmantă a alergiilor provocate de ambrozie: Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică (SRAIC) avertizează autoritățile în legătură cu problemele pe care le generează această plantă extrem de agresivă.

Conform estimărilor, 40% din populația Europei va fi alergică la polenul de ambrozie în următoarele decenii, o problemă care cere măsuri cât mai rapide.

Ambrozia este una dintre cele mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tragedie la Tranișu, Poieni. Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de creanga unui copac

Publicat

lumanare morti pixabay e1718268597163.jpg

Un bărbat a fost găsit decedat de pompierii clujeni, în localitatea Tranișu din comuna Poieni, după ce a fost lovit de creanga unui copac.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au fost solicitați să intervină, miercuri după-amiază în apropierea localității Tranișu, comuna Poieni, pentru a salva un bărbat care a fost grav accidentat de creanga unui arbore. Incidentul s-a petrecut într-o zonă greu accesibilă, ceea ce a îngreunat intervenția echipajelor de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Ion Dumitrel, președintele PNL Alba: ”Îi susțin pe cei mai buni pentru Alba. Patrioți prin fapte” (P)

Publicat

comunicat ion dumitrel, președintele pnl alba: ”Îi susțin pe cei

Mă adresez tuturor oamenilor din județul Alba, cei care mi-au oferit, prin vot direct, onoarea de a fi în slujba publică de peste 20 de ani.

Încrederea dumneavoastră mă obligă și mă responsabilizează să iau cele mai bune decizii pentru prezent și viitor.

Este și motivul pentru care vă rog să susțineți echipa PNL Alba, pentru alegerile parlamentare și prezidențiale. Nu am nici o îndoială, după analize atente,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe