Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Samsarii umple drumurile de mizerie. Mai nou, cartofi, ceapă și sfeclă cu putregai

Publicat

gunoi

Mulți români preferă, și după perioada concediilor, să arunce mizeria pe marginea drumului. Drumarii din Covasna strâng saci cu ceapă, cartofi, foi de varză și sfeclă în diverse stadii de putrefacție.

gunoi2

Cei de la DRDP Brașov atrag atenția celor care scapă astfel de deșeurile din gospodărie că riscă amenzi usturătoare, care pot duce chiar și la confiscarea vehiculelor cu care au efectuat transportul.

„Ce mai adunăm de pe marginea drumului? Mai nou și produse agricole alterate… Colegii noștri din cadrul SDN Sfântu Gheorghe au fost nevoiți în ultima perioadă să strângă ceapă, cartofi, foi de varză și buruieni din parcările din județul Covasna. Evident, toate putrezite și emanând un miros extrem de neplăcut”, spun cei de la DRDP Brașov.

gunoi

„După cum știți, în sezonul de vară ne confruntăm cu mari probleme referitoare la bunul simț al participanților la trafic în ceea ce privește aruncarea gunoiului pe carosabil și în parcări, dar se pare că nu se întâmplă doar în perioada concediilor. Avem o situație nouă pe care am întâlnit-o pe Drumul Național 11, unde colegii noștri au găsit pe marginea drumului și resturi ale culturilor.

Nu știu dacă producătorii le-au aruncat sau comercianții, samsarii de produse agricole, dar am găsit saci de cartofi, de ceapă, de sfeclă aflate în diverse stadii de putrefacție, care bineînțeles trebuie înlăturate”, declară Tudor Duțu, directorul regional al DRDP Brașov. MEDIAFAX

Sursa foto: DRDP Brașov

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Instanța clujeană RESPINGE cererea lui Bogdan Buta de Ordonanță președințială împotriva jurnalistului Liviu Alexa

Publicat

1711463497 bogdan buta facebook bun.jpg

Judecătorii clujeni au respins cererea fondatorului UNTOLD, Bogdan Buta, de ordonanță președințială împotriva jurnalistului Liviu Alexa.

„Respinge cererea de emitere a ordonantei presedintiale formulată de reclamantul BUTA IOAN BOGDAN în contradictoriu cu pârâtii ALEXA LIVIU DORU ALIN si PAGINA CIUDATULUI SRL în calitate de titular al dreptului de folosintă al paginii web www.ziardecluj.ro si de radiodifuzor al postului de televiziune NCN (licentă natională)…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua Păsărilor, sărbătorită la Alba Iulia. Pasionații sunt chemați la întâlnire în zona pistei de biciclete de la Mamut

Publicat

ziua păsărilor, sărbătorită la alba iulia. pasionații sunt chemați la

Ziua Păsărilor, sărbătorită la Alba Iulia. Pasionații, chemați la întâlnire în zona pistei de biciclete de la Mamut.

Ziua Păsărilor este o oportunitate de a ne reconecta cu natura și de a observa păsările din jurul nostru și ecosistemele în care trăiesc alături de noi.

Societatea Ornitologică din România (SOR) lansează invitația de a ieși în natură alături de familie și prieteni și de a observa păsările din sau de lângă orașe.

Puteți să luați cu voi un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr din județul Alba, reținut după ce a fost oprit în trafic. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

tânăr din județul alba, reținut după ce a fost oprit

Un tânăr din Alba a fost reținut de Poliție, după ce a fost oprit în trafic. Conducea un autoturism, iar polițiștii au descoperit că acesta se afla sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, luni, 25 martie, polițiștii din Zlatna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din Zlatna. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tânărul a fost depistat, luni, în jurul orei 00.30, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prefectura Cluj: Mirosul pestilențial provine din Tureni. Primar Tureni: Poate am devenit prea SENSIBILI unii dintre noi

Publicat

etienne girardet fp3yz7lt y unsplash scaled e1711457848366.jpg

La Cluj-Napoca, odată cu primăvara s-a reîntors și mirosul pestilențial. Mai mulți clujeni s-au plâns, marți, de mirosul care se simte în mai multe cartiere din oraș. Prefectura Cluj a precizat într-un comunicat că mirosul ar proveni de la Tureni, unde se desfășoară acțiuni de fertilizare.

„Urmare a sesizărilor primite de la cetățeni și a discuțiilor avute cu reprezentanții autorităților locale, privind posibile situații de disconfort olfactiv, au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe