Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Şase bărbaţi suspectaţi de proxenetism, reţinuţi în urma a 19 percheziţii în județele Constanţa şi Tulcea

Publicat

perchezitii ct

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța a informat vineri că șase bărbați suspectați de proxenetism au fost reținuți după ce au fost efectuate 19 percheziții domiciliare în județele Constanța și Tulcea.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 11 mai 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au efectuat 19 percheziții domiciliare, în județele Constanța și Tulcea, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism.

În urma perchezițiilor efectuate, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost conduse 20 de persoane, 7 dintre acestea fiind bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism.

Astfel, începând cu anul 2018 și până în prezent, acestea ar fi determinat sau înlesnit practicarea prostituţiei ori ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei, de către mai multe persoane, în apartamente închiriate în muncipiile Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Suceava.

În urma perchezițiilor, au fost descoperiți și ridicați aproximativ 14.000 de lei, 3.800 de euro, 500 de dolari, carduri bancare, telefoane mobile, cartele SIM, o armă de tip airsoft, mai multe înscrisuri cu valoare probatorie și au fost indisponibilizate 4 autoturisme.

perchezitii ct 1

Astfel, 6 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri legale.

Alte trei persoane sunt, de asemenea, cercetate în acest dosar, una fiind încarcerată în Penitenciarul Poarta albă, iar celelalte două sustrăgându-se cercetărilor.

perchezitii ct 2

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și U.T.A.I. Constanța.

La acțiune au participat și polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Poliția Municipiului Constanța, Poliția Orașului Năvodari, Poliția Orașului Ovidiu, Secția 4 Poliție Rurală Medgidia, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat Corneliu Mureșan: O conducere PNL a Consiliului Județean Alba surdă la problemele elevilor din satul Ungurei

Publicat

comunicat corneliu mureșan: o conducere pnl a consiliului județean alba

Au trecut două săptămâni de la începerea noului an școlar. Încă din 11 septembrie am făcut publică situația elevilor din satul Ungurei care nu au la dispoziție un mijloc de transport în comun pentru a ajunge la liceu, în Sebeș. Acest lucru se întâmplă din cauza unui program de transport deficitar, la nivel de județ, despre care vorbesc de aproape 3 ani.

În aceste două săptămâni, alături de colegii din PSD Alba, am asigurat în mod voluntar transportul elevilor din satul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CTP Cluj: Se AJUSTEAZĂ programul transportului de noapte

Publicat

autobuz ctp e1603979121723.jpg

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează publicul călător că, începând cu data de 25.09.2023, programul transportului de noapte va fi ajustat conform fluxului de călători, după cum urmează:

Linia 5N (Str. T. Vuia – P-ta Garii)

Plecari T. Vuia: 22:50 – 23:20 – 23:50 – 00:20 – 00:50;

Plecari P-ta Garii: 22:50 – 23:20 – 23:50 – 00:20 – 00:50.

Ultimele articole pe cluj24

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 2,8 milioane de lei pentru lucrări de canalizare pluvială, în zona cartierului Micești din Alba Iulia. Licitație, în SEAP

Publicat

peste 2,8 milioane de lei pentru lucrări de canalizare pluvială,

Administrația locală din Alba Iulia vrea să asigure scurgerea apelor pluviale în bune condiții și să evite pe cât posibil inundarea zonei joase a cartierului Micești. În acest sens a fost lansată joi, 21 septembrie, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor la rețeaua de canalizare pluvială, pentru descărcarea canalelor colectoare HC 1134 și HC 762 din cartierul Micești în emisarul natural Ampoi.

Valoarea totală estimată a investiției este de Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Câştigul salarial mediu net la nivel naţional a crescut în anul 2022 cu 385 de lei, la 3.801 lei

Publicat

câştigul salarial mediu net la nivel naţional a crescut în

Câștigul salarial mediu brut lunar a înregistrat o creștere de 10,7% față de anul precedent, ajungând la 6.126 de lei, în timp ce câștigul salarial mediu net lunar a crescut cu 11,3%, ajungând la 3.801 de lei.

Cele mai mari valori ale câștigurilor salariale medii nete lunare înregistrate în 2022 au fost în următoarele domenii:

  • Informații și Comunicații (+102,4%)
  • Intermedieri Financiare și Asigurări (+65%)
  • Producția și Furnizarea de Energie Electrică și Termică,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe