Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Șofer blocat între fiarele contorsionate ale unei maşini, în Neamț. Îngeri salvatori întruchipați în doi angajați ISU, în afara programului

Publicat

neamt

Accident rutier marți pe E85 în localitatea Traian din județul Neamț. O mașină s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod, iar șoferul a rămas încarcerat.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din Roman cu o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

Update: Precizările IPJ Neamț:

„Marți, în jurul orei 08.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 2, în localitatea Traian.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un conducător auto, în vârstă de 73 ani, din Piatra Neamț, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un podeț.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că, la data producerii accidentului bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”

Un autoturism a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat pe o parte.

În urma accidentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, șoferul autoturismului.

Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea bărbatului de 73 de ani, conștient. Echipajul SMURD TIM a preluat victima, pentru îngrijiri medicale de specialitate și pentru  a o transporta la CPU Roman.

neamt

Martori la producerea accidentului rutier produs au fost două cadre de la ISU Neamț: adj.șef Acreței Victor și plt.maj Costachi Cristian. Victor tocmai ieșise din tura de serviciu, iar Cristian se afla în timpul liber. Niciunul nu a stat pe gânduri. Au oprit autoturismele și au procedat întocmai așa cum ar fi la serviciu, conform procedurilor de intervenție. Au evaluat starea victimei, au deconectat bornele bateriei și au făcut apel la 112.

neamt2

Cei doi au sprijinit echipajele sosite la locul producerii evenimentului.

Plt.adj.șef Acreței Victor este paramedic pe ambulanța SMURD TIM, iar plt.maj Costachi Cristian este comandant de echipaj și conducător autospeciale. Ambii își desfășoară activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare, în 2024. CONDIȚII

Publicat

majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii

Majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare, în 2024. Munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare se va compensa printr-o majorare salarială de 70% din salariul de funcție, în acest an, potrivit unui ordin de ministru publicat recent în Monitorul Oficial.

Potrivit legii, este vorba despre munca suplimentară care nu se poate compensa prin ore libere plătite în următoarele 60 de zile după prestarea muncii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Programul Electric Up 2. Cum pot primi firmele bani pentru fotovoltaice. Cât este bugetul de finanțare aprobat de Guvern

Publicat

panouri fotovoltaice alba24 e1670246486954 1000x600.jpeg

Programul „Electric Up 2” a fost aprobat de Guvern. Firmele, inclusiv cele din HoReCa, vor avea acces la finanțare pentru instalarea panourilor fotovoltaice şi a staţiilor pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Bugetul alocat este de 450 de milioane de lei.

„Sprijinim IMM-urile şi firmele din HORECA să-şi instaleze panouri fotovoltaice şi staţii pentru încărcarea vehiculelor electrice. Acordăm până la 150.000 euro pentru fiecare beneficiar”, a declarat Marcel Ciolacu,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Ușoară apreciere a leului față de euro

Publicat

bani lei pixabay e1663503847879.jpg

Menținerea unui nivel mai redus al aversiunii față de risc, în condițiile existenței unui status quo în conflictul dintre Israel și Iran, a permis aprecierea monedelor de la marginea zonei euro.

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Ușoară apreciere a leului față de euro

Cursul euro a scăzut de la 4,9764 la 4,9758 lei. A fost a patra ședință în care tranzacțiile din piața locală se efectuau în culoarul 4,975 – 4,977 lei.

Până la jumătatea lunii viitoare, când…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Decizie la Curtea de Apel Alba Iulia: Un tânăr care a condus beat și fără permis și a ucis un copil, condamnat pentru omor

Publicat

decizie la curtea de apel alba iulia: un tânăr care

Curtea de Apel Alba Iulia a dat o sentință finală în cazul unui accident mortal din Petroșani. Este vorba despre tragedia provocată de Claudiu Nițariu, un tânăr de 19 ani, care s-a urcat beat la volan și a intrat într-un grup de 6 tineri. 

Un copil a fost ucis, în urma accidetnului. Pentru fapta sa, Claudiu a fost încadrat la omor, tentativă de omor, conducere fără carnet, conducere sub influența băuturilor alcoolice și fugă de la locul accidentului.

Aflat deja în arest…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe