Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Șofer din Alba, prins cu un transport ilegal de lemne în Vâlcea. Polițiștii au confiscat camionul și materialul lemnos

Publicat

foto: Șofer din alba, prins cu un transport ilegal de

Un șofer în vârstă de 52 de ani din județul Alba care conducea un camion încărcat cu lemne s-a ales cu dosar penal sâmbătă, 6 iulie, după ce a fost oprit de polițiști pe Drumul Național DN 7, în apropierea localității Brezoi, județul Vâlcea.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Mesaje de Sfântul Toma. Urări și felicitări pentru cei care poartă acest nume tradițional, puternic și cu semnificație biblică

Publicat

mesaje de sfântul toma. urări și felicitări pentru cei care

Mesaje de Sfântul Toma, urări și felicitări pentru toți cei care poartă numele unuia dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus. 

Numele de Toma este popular printre români. Deși nu se regăsește la fel de frecvent precum alte nume de sfinți (cum ar fi Ioan, Gheorghe sau Maria), Toma este apreciat de familiile care doresc un nume tradițional, puternic și cu semnificație biblică.

Sfântul Apostol Toma este sărbătorit pe data…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Nuntă de 3 milioane de euro la Paris, între moștenitorii Catena, Alex Vlad, și Opticris, clujeanca Monica Cristescu

Publicat

nunta scaled e1673606408840.jpg

Moștenitorul imperiului farmaceutic Catena, Alexandru Vlad, și Monica Cristescu, mezina familiei care deține rețeaua Opticris din Cluj, și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă organizată în inima Parisului.

Anca Vlad, fondatoarea lanțului de farmacii Catena, a organizat recent o nuntă grandioasă în Paris pentru fiul său, Alexandru Vlad, și Monica Cristescu, moștenitoarea rețelei de magazine Opticris, un business înființat în 1993 la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reacții după decizia Curții Constituționale în cazul Șoșoacă. Ce spun Simion și Lasconi și cum au comentat partidele

Publicat

reacții după decizia curții constituționale în cazul Șoșoacă. ce spun

Decizia Curții constituționale de sâmbătă seară, potrivit căreia Diana Șoșoacă NU poate candida la președinția României a generat reacții în lanț din partea candidaților și partidelor politice. Curtea Constituțională a scos-o  pe Șoșoacă din cursa prezidențială și i-a anulat candidatura.

Reacția PNL prin Florin Roman

Primul care a reacționat a fost PNL prin intermediul deputatului de Alba, Florin…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CCR a decis scoaterea Dianei Iovanovici-Şoşoacă din cursa pentru alegerile prezidențiale

Publicat

soso e1708195197563.jpg

Curtea Constituțională a României a anulat candidatura Dianei Iovanovici-Șoșoacă la alegerile pentru președintele României din 2024, în urma admiterii a două contestații. Decizia, luată cu majoritate de voturi, este definitivă.

Curtea Constituţională a României a admis, sâmbătă, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate de două persoane şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr. 18/D din 3 octombrie 2024 privind înregistrarea candidaturii şi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe