Connect with us

ACTUALITATE

FOTO. Șoferi nervoși la Cluj. Mașini ridicate de Poliția Locală de pe străzile șantier din centru. ”E minivacanță, nu încurcă”

Publicat

ridic 1 e1669901613413.jpg

Șoferii clujenii se revoltă după decizia Poliției Locale din cadrul Primăriei de a dispune ridicarea mașinilor parcate pe străzile din centru care sunt în șantier și unde nu încurcă lucrările în zilele minivacanței de 1 Decembrie.

”Strada Kogălniceanu e șantier, lipsă parcări. Strada Universității, semi-șantier. Lipsă parcări. Strada Iuliu Maniu, șantier, lipsă parcări. Cam toate străzile adiacente P-ței Unirii sunt în aceeași situație. Se face Târg de Crăciun și se desființează majoritatea parcărilor din zona central.

Și surpriza neplăcută din partea Primăriei Cluj-Napoca. De…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Campania „Fii și tu SALVATOR! Donează SÂNGE, Dăruiește VIAȚĂ!” continuă până pe 7 februarie la Brașov

Publicat

campania „fii și tu salvator! donează sÂnge, dăruiește viaȚĂ!” continuă

Campania „Fii și tu SALVATOR! Donează SÂNGE, Dăruiește VIAȚĂ!”  care a început pe 2 februarie la Brașov va continua până pe data de 7 februarie 2023.

Potrivit Salvamont Brașov, Campania „Fii și tu SALVATOR! Donează SÂNGE, Dăruiește VIAȚĂ!” continuă până pe 7 februarie.

Vă aşteptăm la Centrul de Transfuzie Sanguină Braşov (Str. Doctor Victor Babeș nr. 21), să contribuiţi la salvarea vieţii celor aflaţi pe patul de spital, în suferinţă.

Persoanele care doresc să se alăture campaniei sunt rugate să-și facă o programare prin intermediul aplicației #BlooDoChallenge!

Campania organizată de Serviciul Public Județean…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Problema rusă este camarila imperialistă de la Kremlin

Publicat

problema rusă este camarila imperialistă de la kremlin

Iată ce spune domnul Lavrov: Ursula von der Leyen a declarat că rezultatul războiului trebuie să fie înfrângerea Rusiei în aşa fel încât ea să nu se mai ridice timp de zeci de ani. Nu este asta rasism, nazism şi o încercare de a rezolva problema rusă?

Există într-adevăr o problemă rusă, aceasta este ideologia ei tâmpită de a distruge democrațiile occidentale și de a recrea imperiul rus, prin reîncorporarea vechilor republici sovietice și a țărilor din Europa de Est, ca pe vremea lagărului socialist. Problema rusă este că dorințele sale imperialiste sunt…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO: Intervenție dificilă prin zăpadă, la Vidra. Paramedicii încearcă să ajungă la un bărbat care are probleme de respirație

Publicat

video: intervenție dificilă prin zăpadă, la vidra. paramedicii încearcă să

Paramedicii de pe SMURD Câmpeni, intervin cu ajutorul unei autoșenilate în cazul unui bărbat cu probleme de respirații. Intervenția are loc duminică, 5 februarie, în jurul orei 16.40, pe raza localității Lunca de Jos, din Vidra. 

Din câte se pare este vorba despre un bărbat care are probleme de respirație.

Din cauza zonei greu accesibile aproximativ 1,5 kilometri și înzăpezite, au fost suplimentate forțele și mijloacele de intervenție cu o autospecială de prima intervenție și comandă(APIC) și o UTV(autoșenilată) pentru facilitarea cât mai rapidă a accesului echipajelor medicale la locul solicitării și transportul persoanei la…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Ce s-a întâmplat cu energia de atunci? O analiză fără suspine despre autoamăgire

Publicat

ce s a întâmplat cu energia de atunci? o analiză fără

Facebook mi-a adus aminte de ceea ce admit că uitasem, ca eveniment și stare. Ceea ce credeam că a fost și am numit „noaptea iluminării” noastre, când centrul Bucureștiului a fost inundat de sute de mii de oameni care doreau, credeam atunci, justiție liberă, și care au aprins Piața Victoriei cu mii de luminițe în numele unor principii, credeam atunci.

După 6 ani suntem cu PSD la conducerea, de facto, a țării, legile justiției, de-abia adoptate, periclitează grav independența judecătorului, legislația penală e franjuri, nu prin OUG, ci prin decizii CCR,…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe