Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Şoferiță româncă de TIR strivită în cabină, la graniţa dintre Austria și Germania

Publicat

Accident cumplit la granița dintre Austria și Germania. O șoferiță româncă de TIR a fost strivită în cabină, după ce a intrat în plin într-o remorcă oprită la un capăt de coloană, pe autostradă.

Cumplitul accident de circulație s-a produs pe A12, în municipiul Kufstein. Două camioane s-au ciocnit pe autostrada în apropiere de  granița dintre Austria și Ungaria. În urma impactului violent, ambele benzi au fost blocate timp de câteva ore.

Un șofer de camion german, în vârstă de 25 de ani, care conducea un autovehicul pe A12 Inntal Autobahn din Innsbruck, spre granița de stat a Germaniei, a fost nevoit să frâneze, din cauza unei coloane de camioane.

Imediat în spatele lui, o șoferiță de cetățenie română, în vârstă de 39 de ani, care conducea un TIR, a intrat în plin în autotrenul din fața ei. În urma impactului violent, cele două camioane au blocat complet autostrada.

Potrivit meinbezirk.at, românca de 39 de ani a fost prinsă în cabină și a trebuit să fie scoasă cu ajutorul echipei de  descarcerare.

Din păcate, personalul medical ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru femeie, fiind declarat decesul. Soțul femeii, care se afla cu ea în momentul accidentului, a suferit răni grave și a fost dus la Spitalul Kufstein cu elicopterul.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fostul CEO al NTT Data Cluj-Napoca, Daniel Metz, a lăsat afacerile pentru mediul ACADEMIC

Publicat

daniel metz e1585817993884.jpg

Daniel Metz, fostul CEO al NTT Data Cluj-Napoca, a decis să treacă din mediul afacerilor în cel academic. El este noul prorector al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Timp de mai bine 20 de ani a condus una dintre cele mai mari companii de IT din România, cu peste 2.000 de angajați. 

Pe lângă lector universitar la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și cadru didactic asociat la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, lui…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce fructe nu se consumă împreună și care sunt motivele: Combinațiile ”interzise”, care provoacă probleme

Publicat

ce fructe nu se consumă împreună și care sunt motivele:

Ce fructe nu se consumă împreună și care sunt motivele: Există anumite combinații de fructe care ar putea fi mai greu digerate atunci când sunt consumate împreună din cauza diferențelor lor în timpul digestiei.

Aici sunt câteva exemple:

Fructe acide cu fructe dulci

Combinația de fructe acide, cum ar fi citricele (portocale, grapefruit, lămâi) cu fructe dulci (banane, smochine, struguri) poate provoca fermentație și balonare în stomac.

Acest lucru se datorează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce nu știai despre Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia: Martoră a peste 800 de ani de istorie a orașului. VIDEO

Publicat

ce nu știai despre catedrala romano catolică din alba iulia: martoră

Ce nu știai despre Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia. Timp de 800 de ani, a asistat la tragedii și la momente de bucurie, dominând cetatea medievală dar și cetatea existentă în prezent, de la înălțimea celor peste 44 de metri. 

Ridicată în urmă cu peste 800 de ani, catedrala arhiepiscopală romano-catolică este cea mai veche catedrală din Transilvania care continuă să funcționeze și cea mai veche clădire din Alba Iulia şi din judeţul Alba.

YouTube videoYouTube video Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Elevii Liceului Tehnologic Aiud, rezultate excelente la Târgul de Primăvară al Firmelor de Exercițiu

Publicat

elevii liceului tehnologic aiud, rezultate excelente la târgul de primăvară

Elevii Liceului Tehnologic Aiud au participat la Târgul de Primăvară al Firmelor de Exercițiu, ediția a X-a, organizat la Cluj – Napoca, unde au obținut 3 premii și o mențiune.

Liceul Tehnologic Aiud a participat  la concurs  cu doua firme de exercițiu.

Evenimentul a fost organizat de Colegiul de Servicii în Turism ”Napoca” Cluj-Napoca.

Rezultate de excepție ale elevilor aiudeni:

  • Premiul I, F.E. DESIGN CONSTRUCT S.R.L. la secțiunea „Stand profesional”,

Alba24.ro

Citește mai departe