Connect with us

EVENIMENT

FOTO UPDATE: Șoferul unui BMW, urmărit ca-n filme la Cluj-Napoca. A spulberat un blocaj al Poliției și au fost trase focuri de armă

Publicat

Șoferul unui autoturism BMW a fost urmărit în trafic de Poliție, duminică după-amiaza,  la Cluj-Napoca, pe mai multe străzi, după ce nu a oprit la semnalul echipajelor. În cele din urmă a ajuns cu mașina într-un șanț, după ce polițiștii au tras focuri de armă. Tânărul nu avea permis și se afla sub influența alcoolului.

UPDATE: Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, distrugere și neexecutarea sancțiunilor penale. Potrivit Poliției Cluj, acesta a refuzat prelevarea de probe biologice la spital, pentru a se stabili alcoolemia în sânge sau prezența altor substanțe interzise în organism. Tânărul încălcase interdicția de a conduce autovehicule, stabilită printr-o pedeapsă complementară anterioară. Polițiștii l-au prins după ce a ajuns cu mașina în șanț. L-au scos din autoturism și l-au imobilizat.

Potrivit IPJ Cluj, în jurul orei 15.00, polițiștii din Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că, în cartierul Bună Ziua, un participant la trafic conducea haotic. Au fost anunțate toate echipajele de pe raza municipiului Cluj-Napoca, dar șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor.

Mai mult, a spulberat un blocaj al Poliției, avariind două autospeciale și alte două autovehicule civile. Unul dintre polițiști a făcut uz de armă. A tras în plan vertical și asupra autovehiculului urmărit.

Pe strada Soporului, BMW-ul a ajuns în șanț.

În cele din urmă, șoferul a fost prins. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani din Apahida.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool în aerul pur expirat. Nu avea permis de conducere.

Nu au fost persoane rănite în acest incident.

sursa foto: Facebook – Info Trafic Cluj

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Șmecher cu BMW, a intrat pe sens interzis pe banda de bus în fața Primăriei Cluj-Napoca. Oprit de Poliția Locală

Publicat

bmw.jpeg

Un șofer cu BMW a intrat, marți seara, pe sens interzis pe banda dedicată pentru transportul în comun de pe Calea Moților după intersecția cu strada Petru Maior de lângă Primăria Cluj-Napoca.

Acesta a fost oprit de mai multe echipaje de la Poliția Locală.

Din primele informații, se pare că șoferul se afla sub influența alcoolului.

Vom reveni cu detalii.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

26 martie, Ziua PREVENIRII Cancerului de Col Uterin. ONCOPROTECT, un nou concept în prevenirea acestui tip de cancer

Publicat

oncologie 8 e1711449071310.jpg

Marți, 26 martie este Ziua Prevenirii Cancerului de Col Uterin. ONCOPROTECT este noul concept de asigurare și control de calitate al activităților de prevenire, diagnostic precoce, pozitiv si stadial, tratament și urmărire în timp în domeniul cancerului, perfecționat de dr. Florian Al. Nicula din cadrul Institutului Oncologic „Prof. dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

„Cu ocazia Zilei de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, revista HPV World a publicat o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Românii au mai mulți bani în bănci. Cât au crescut depozitele bancare ale populației. Care sunt preferințele pentru economisire

Publicat

românii au mai mulți bani în bănci. cât au crescut

Românii au mai mulți bani în bănci. Depozitele bancare ale rezidenţilor clienţi neguvernamentali au crescut în februarie 2024 cu 1,4% faţă de luna anterioară. Au ajuns la 582,655 miliarde lei.

Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, depozitele s-au majorat cu 11,6% (4,1%), anunță Banca Naţională a României (BNR).

Depozitele în lei ale rezidenţilor (70,1% în totalul depozitelor clienţilor neguvernamentali) au crescut cu 1,8% faţă de ianuarie 2024, până la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Două sticle de băutură ieftină l-au adus în fața instanței: Bărbat din Alba, trimis în judecată după ce a furat dintr-un Profi

Publicat

două sticle de băutură ieftină l au adus în fața instanței:

Un bărbat din Alba va ajunge în fața instanței și va fi judecat pentru furt calificat. Fapta: a furat două sticle cu băutură ieftină, dintr-un magazin Profi din Blaj.

Fapta s-a petrecut în urmă cu mai bine de un an, iar dosarul a primit ”undă verde” în 26 martie 2024. Bărbatul în cauză va fi judecat de magistrații Judecătoriei Blaj. 

Suma, prejudiciul pe care l-a cauzat prin furtul său este de 37 de lei și 10 bani.

În linii mari, bărbatul a băgat două sticle de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe