Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Sports Festival: Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep și Andrei Pavel au făcut SHOW la Cluj

Publicat

sf 6 e1718520045953.jpeg

Seară plină de magie la Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a cincea ediții Sports Festival, cu Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep și Andrei Pavel. Cei patru jucători de tenis legendari au făcut un show memorabil în cadrul demonstrativului de tenis organizat în BTarena. Meciul-spectacol s-a jucat cu casa închisă.

sports festivalsports festival

„Peste 8.500 de spectatori s-au bucurat de un joc de tenis presărat cu multe glume și scheme făcute de jucătorii care au arătat că sportul este…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Tânăr de 23 de ani din Alba Iulia, reținut pentru furt. Este acuzat că a spart un garaj din spatele unor blocuri

Publicat

tânăr de 23 de ani din alba iulia, reținut pentru

Un tânăr de 23 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști pentru furt. Este acuzat că a spart un garaj din spatele unor blocuri. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Încă o medie de 10 la Cluj, la Evaluarea Națională. Ania Moldovan face sport de performață și nu a luat meditații

Publicat

ania moldovan.jpg

Ania Moldovan, care a studiat la Școala Gimnazială “Ioan Bob” din Cluj-Napoca, a reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională, după ce a făcut contestație.

Numărul mediilor de 10 obținute de absolvenții de clasa a VIII-a, care au susținut Evaluarea Națională, a ajuns astfel la 7 la Cluj.

Încă o medie de 10 la Cluj, la Evaluarea Națională. Ania Moldovan face sport de performață și nu a luat meditații

Ania Moldovan spune că îi place foarte…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tururi ghidate în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. Cine sunt ghizii care vă pot prezenta un loc încărcat de istorie. LISTA

Publicat

tururi ghidate în cetatea alba carolina din alba iulia. cine

Tururi ghidate în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia. Turiștii care au pus municipiul Alba Iulia pe harta destinațiilor din acest an și sunt interesați să afle mai multe despre Cetatea Alba Carolina și obiectivele ei pot apela, în baza unei programări, la ghizi specializați pregătiți să îi uimească cu tot ceea ce știu ei. 

Citește mai departe

EVENIMENT

12-14 iulie: Festivalul Dacic Singidava, la Cugir. Spectacole de reconstituire istorică, tabără de meșteșuguri și spectacol cu foc

Publicat

12 14 iulie: festivalul dacic singidava, la cugir. spectacole de reconstituire

Festivalul Dacic Singidava, la Cugir. În perioada 12-14 iulie, la Cugir va avea loc Festivalul Dacic Singidava. În orașul de la poalele Drăganei atmosfera istorică va fi adusă din nou în prim plan, atât pentru localnici cât și pentru vizitatori, prin intermediul Festivalului Dacic Singidava, un eveniment organizat de Primăria Cugir și Centrul Cultural „Valentin Uritescu”.

Citește mai departe