Connect with us

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Bicicletă furată din scara unui bloc din Alba Iulia

Publicat

bicicleta furata alba24 e1669901484329 1000x600.jpg

Un cititor Alba24 a reclamat furtul unei biciclete, la începutul acestei săptămâni în Alba Iulia.

”Mai precis, este vorba despre furtul unei biciclete dintr-o scară de bloc, în condițiile în care accesul în scara blocului se face doar pe bază de cartelă” a transmis acesta.

Proprietarul bicicletei a sesizat în această dimineață furtul la poliție și speră ca prin publicarea fotografiei, obiectul să poată fi recuperat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Val de FRIG peste Cluj, până vineri. GER noaptea și dimineața. Temperaturile maxime vor fi NEGATIVE

Publicat

iarna 2 590x354 1.jpg

Un val de frig a cuprins România, iar meteorologii anunță temeperaturi negative, inclusiv în timpul zilei, până vineri, 10 februarie.

Vremea va fi rece în toate regiunile, inclusiv la Cluj, cu temperaturi maxime preponderent negative, anunță meteorologii.

Val de frig peste Cluj până vineri. Ger noaptea și dimineața. Temperaturile maxime vor fi negative

Astfel, până vineri, va fi ger noaptea și dimineața în regiunile intracarpatice, dar pe arii mai restrânse și în restul teritoriului.

Temperaturile minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -14 și -4 grade, izolat mai scăzute…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un coș de fum roman descoperit la Apulum, restaurat și reconstituit 3D, exponatul lunii februarie la Muzeul Unirii din Alba Iulia

Publicat

cos fum roman 3d scaled e1675669459649 1000x600.jpg

Cum arăta un coș de fum utilizat în epoca romană? O descoperire recentă din situl roman Apulum aduce noi informații cu privire la aspectul și dimensiunile acestor piese care nu aveau doar un rol funcțional, ci și unul decorativ.

Exponatul lunii februarie, care va fi vernisat miercuri, 8 februarie, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia începând cu ora 11:00, este un coș de fum (horn) roman de la Apulum. Cu această ocazie urmează să fie prezentat un artefact deosebit a cărui formă reflectă atât pragmatismul funcționalității, al utilității, cât și estetica…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FDA avertizează că niște picături de ochi din India pot duce la infecții, orbire sau deces

Publicat

fda avertizează că niște picături de ochi din india pot

Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) din SUA a avertizat împotriva utilizării unor picături pentru ochi fabricate în India de compania Global Pharma Healthcare.

Acestea sunt asociate cu contractarea unei bacterii rezistente la medicamente care a dus la evenimente adverse la cel puţin 55 de pacienţi în Statele Unite, inclusiv infecţii, orbire şi un deces, transmite Reuters.

Agenţia a declarat săptămâna trecută că picăturile pentru ochi Artificial Tears produse de Global Pharma Healthcare Pvt Ltd din India ar putea fi contaminate cu bacterii, iar…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Felicitări de Valentine’s Day cu PISICI, inițiativa unui ONG clujean pentru iubitorii de ANIMALE care celebrează IUBIREA

Publicat

felicitări de valentine’s day cu pisici, inițiativa unui ong clujean

Asociația clujeană pentru animale Green Cats, a pregătit împreună cu pisicuțele o surpriză pentru toți iubitorii de feline: felicitări digitale pentru Valetine’s Day.

`Diminețile înfrigurate și gri de februarie pot să fie copleșitoare. Însă pentru că luna iubirii ne înconjoară, ne-am gândit să împrăștiem și noi magia ei, așa cum știm cel mai bine: prin pisicuțele noastre dragi!

Vrem să vă ajutăm să puneți un zâmbet pe fețele persoanelor dragi și apropiate vouă! Iubirea stă în lucruri mici, așa cum am învățat de la toți blănoșii din grija noastră, iar uneori orice semn de <<m-am gândit la tine>> face o…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe