Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Studentă la UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, purtătoare a flăcării olimpice la Paris

Publicat

stud 1.jpg

O studentă din Franța, Candice Weber, care este în anul 5 la Facultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, a fost purtătoare a flăcării olimpice pe traseul ei de pe străzile din Paris înaintea deschiderii Jocurilor Olimpice. 

”Este o mare plăcere să împărtășim spiritul jocurilor olimpice alături de studenții nostri. Fie ca valorile ce definesc aceste activități sportive, precum excelența,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia. Duminică, one man show cu Romulus Cipariu și opera La Traviata, în Cetatea Alba Carolina

Publicat

sărbătoarea muzicii la alba iulia. duminică, one man show cu

Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia se încheie duminică, 28 iulie. Evenimentul pune reflectorul pe două spectacole diametral opuse tematic, dar unite prin pasiunea pentru muzică.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Când începe Postul Adormirii Maicii Domnului în 2024. Zilele cu dezlegare la pește, ulei și vin. Ce nu ar fi bine să faci

Publicat

când începe postul adormirii maicii domnului în 2024. zilele cu

Postul Adormirii Maicii Domnului începe, în 2024, joi, 1 august și ține două săptămâni, până în 15 august. Este cunoscut şi sub denumirea de Postul Sfintei Marii sau Sântămăriei.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Proiect pentru îmbunătățirea alimentării cu apă la Blaj și în comunele învecinate. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

proiect pentru îmbunătățirea alimentării cu apă la blaj și în

Proiect pentru îmbunătățirea alimentării cu apă la Blaj și în comunele învecinate. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat joi, 25 iulie, depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Îmbunătățire alimentare cu apă în municipiul Blaj”, propus a fi amplasat pe strada Gheorghe Barițiu, intravilan și extravilan, titular UAT municipiul Blaj. 

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Pieton lovit de o motocicletă în Florești. A traversat DN1 E60 prin loc nemarcat și nesemnalizat

Publicat

whatsapp image 2024 07 27 at 18.40.38 e1722094879259.jpeg

Un bărbat, pieton, care s-a angajat, sâmbătă, în traversarea DN1 E60 din Floresti în zona Oncos prin loc nemarcat a fost surprins și lovit de o motocicletă.

Conform primelor cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, un bărbat, de 31 ani, care conducea o motocicletă ar fi accidentat un bărbat, de 50 de ani, aflat în calitate de pieton în traversarea părții carosabile prin loc nemarcat și nesemnalizat.

”În urma evenimentului a rezultat rănirea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe