Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Tânăr șofer, transformat în pieton de polițiștii din Bacău. Depistat de radar cu viteză de peste 130 kilometri pe oră

Publicat

tanar sofer viteza bacau

Un șofer de 24 de ani a fost prins conducând cu viteză de peste 130 kilometri pe oră, în localitatea Traian din județul Bacău. Evenimentul s-a produs sâmbătă la amiază, iar tânărul a rămas fără permis pentru 120 de zile.

Potrivit IPJ Bacău, la data de 14 ianuarie 2023, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat pe raza localității Traian, un conducător auto de 24 de ani, din comuna Stănișești , în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Vaslui către Bacău, cu viteza de 134 km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Polițiștii rutieri sunt prezenți zilnic pe drumurile publice din județ pentru monitorizarea traficului rutier, îndeosebi în zonele cu risc ridicat de accidente rutiere.

„În prima parte a zilei de sâmbătă au fost desfășurate activități rutiere în zona Traian, unde au avut loc accidente grave de circulație.

Dorim să subliniem faptul că, pentru preîntâmpinarea unor evenimente rutiere negative, este necesară și o conduită preventivă din partea participanților la traficul rutier”, au mai precizat reprezentații IPJ Bacău.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum va fi VREMEA până la mijlocul lunii mai. Temperaturi POTRIVITE perioadei, cu unele instabilități și precipitații

Publicat

1713701683 nori si soare e1587975866868.jpg

ANM a actualizat prognoza meteo până la mijlocul lunii mai. Se anunță o perioadă cu temperaturi în general potrivite pentru data din calendar. Nu sunt excluse perioadele specifice, cu instabilitate atmosferică și precipitații abundente.

Meteorologii de la ANM au emis estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoatrele patru săptămâni, în intervalul 22 aprilie – 20 mai 2024. Specialiștii prognozează temperaturi în general apropiate de cele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Acțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale Apusenilor. Cadouri de la copiii din Aiud, duse de ASCORi

Publicat

acțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale apusenilor.

Membrii Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia au desfășurat sâmbătă o acțiune umanitară pentru persoanele care locuiesc în zonele greu accesibile din Munții Apuseni.

Astfel, tinerii organizației studențești, însoțiți de părintele Andrei Bâldea, protopop al protoieriei Câmpeni, au vizitat peste 60 de familii din comuna Vidra, oferindu-le în dar pachete cu alimente neperisabile (făină, zahăr, ulei, paste, griș, orez și…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Femeie de 30 de ani, CĂZUTĂ de la înălțime, în Baciu. A fost dusă la SPITAL

Publicat

smurd masina cluj e1634720297384.jpg

O femeie de 30 de ani din Baciu a căzut de la înălțime, duminică. Aceasta a primit îngrijiri la fața locului după care a fost transportată la spital, conștientă.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață, pe strada Saturn din localitatea Baciu, pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane care a suferit mai multe traumatisme, cel mai probabil în urma căderii de la înălțime.

Femeie de 30 de ani, CĂZUTĂ…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric: Trei scenarii legate de costurile pentru populație

Publicat

ce s ar întâmpla dacă un oraș din românia ar trece

Ce s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric. Asociația Energie Inteligentă a analizat trei scenarii legate de costuri, pe care le-a adunat într-un studiu. 

Primul studiu privind convertirea energetică a unui oraș din România în full-electric, realizat de Asociația Energia Inteligentă, arată că din trei scenarii analizate (full electric, Mix energetic cu și fără termoficare), scenariul full electric ar aduce cele mai mari creșteri de costuri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe