Connect with us

ACTUALITATE

FOTO. Țap ”parcat” în fața unui magazin din Florești

Publicat

tap.jpg

Un țap a fost surprins în fața unui magazin din Florești, semn că fauna celei mai mare comune din România este tot mai diversificată.

După caii, vacile și vulpile surprinse pe străzile Floreștiului, a venit și rândul țapilor, ”parcați” între blocuri.

”Sigur capra era înăutru în magazin, la shopping”, a glumit un locuitor  al comunei.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Record de temperatură negativă din acest sezon, în Covasna: -31 de grade la Întorsura Buzăului

Publicat

record de temperatură negativă din acest sezon, în covasna: 31

Minus 31 de grade Celsius au fost înregistrate, în noaptea de miercuri spre joi, la staţia meteo din Întorsura Buzăului. Astfel, s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din acest sezon.

Potrivit meteorologului de serviciu, minima a fost înregistrată între orele 06.30 – 07.00, iar ulterior temperatura a crescut uşor.

Prognoza meteo indică faptul că gerul va mai persista câteva zile în zona Întorsurii Buzăului, unul dintre polii frigului din România, supranumită şi „Mica Siberie” din cauza temperaturilor extrem de scăzute ce se înregistrează aici în fiecare an.

Spre exemplu, pe 8 ianuarie 2015 la Întorsura Buzăului au fost minus…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

DSVSA Alba: atenționări pentru crescătorii de păsări în contextul cazurilor de gripă aviară din țară. Ce măsuri trebuie respectate

Publicat

dsvsa alba 1000x600.jpg

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba atenționează crescătorii de păsări privind măsuri ce trebuie respectate pentru prevenirea apariției gripei aviare pe teritoriul județului.

Măsurile sunt necesare în contextul în care au fost semnalate cazuri de gripă aviară în țară.

Pentru prevenirea apariției acestei boli, DSVSA Alba transmite cetățenilor care cresc păsări în gospodării că au obligația respectării următoarelor măsuri:

  • evitarea creşterii păsărilor domestice în aer liber; acestea trebuie ţinute închise…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Județul Alba a trecut prin cea mai friguroasă noapte a sezonului de iarnă. În țară s-au înregistrat temperaturi de – 31 de grade

Publicat

frig abrud 893x600.jpg

România a trecut prin cea mai geroasă noapte de până acum a acestei ierni. Mercurul termometrelor a scăzut în anumite zone ale județului Alba la -20 de grade Celsius. 

Au fost – 17 grade în mai multe localități din Munții Apuseni și Șureanu.

La ora 9:00, la Abrud era încă foarte frig. Senzorii de temperatură din mașini arătau – 17 grade Celsius, potrivit unor cititori Alba24.

De asemenea, la Arieșeni, în cursul nopții temperatura resimțită a fost de – 17 grade Celsius, potrivit aplicațiilor Meteo.

Și în zona de șes, temperaturile au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ExclusiKITSCH de Cluj. Vilă de aproape 2 milioane de euro, de VÂNZARE pe un site internațional, cu solar și sală de fitness

Publicat

dsc04491 scaled e1675860867928.jpg

Se vinde încă o vilă exclusivistă în Cluj-Napoca, pe un site internațional de imobiliare. Pe lângă cele 10 camere și 5 băi, are jardinieră, solar, spălătorie, terasă, garaj și multe altele, iar prețul e la fel de efervescent precum descrierea imobilului, ajungând la aproape 2 milioane de euro. S-ar putea spune și despre colecția de magneți de frigider că e efervescentă, dar mai degrabă solarul și sala de fitness sunt cele care aduc un plus de personalitate locuinței. 

„Vila de față se distinge prin aspectele moderne de high living ce o definesc. Dotările exclusiviste, între care un jacuzzi,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe