Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Tavanul unei școli din Gorj s-a prăbușit. Elevii se aflau în pauză, în momentul incidentului

Publicat

scoala calnic gorj

Elevii Școlii Gimnaziale din comuna Câlnic județul Gorj au fost la un pas de tragedie, după ce o bucată destul de mare din tavan s-a prăbușit. Și asta doar la o săptămână după ce a început școala.

tavan

Se pare că incidentul s-a produs în timp ce se efectuau lucrări de înlocuire a tablei de pe clădirea școlii. Din fericire, niciun copil nu a fost rănit și asta din cauză că elevii erau în pauză.

Situaţia a fost semnalată într-o postare pe Facebook de către un localnic, care a cerut demisia directoarei școlii.

”Săptămâna aceasta a început rău pentru copiii de la Școala Gimnazială din comuna Câlnic. O bucată mare din tavan s-a desprins, în urma lucrărilor de înlocuire a tablei de pe școală, cu toate ca nu era necesară o astfel de intervenție, după cum afirmă mulți părinți și copii ce încă mai învață la acea școală! Nu sunt victime, copiii erau în pauză. Sacrificați siguranța copiilor voștri, pentru niște oameni care nu dau doi bani pe noi! Se impune demisia domnișoarei director pentru toate aceste nereguli! Părinți, luați atitudine!

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cine este, de fapt, Remus Iosub, câștigătorul de la iUmor. L-a ajutat și Dana Budeanu

Publicat

cine este, de fapt, remus iosub, câștigătorul de la iumor.

Finala show-ului „iUmor“ a adus 13 momente de umor și stand-up comedy care au făcut deliciul juriului, însă publicul a fost cel care a votat câștigătorul. Cel care a pus mâna pe marele premiu este Remus Iosub, devenit celebru pe TikTok cu un personaj care ironizează „bombardierii“.

Cine este câștigătorul de la „iUmor”

Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Dima Cubreacov, Mahmoud Chaher, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Vladislav Sliusarenco, Ivan Liulenov, Andrei Fabian Stoica, Teddy Ștefănescu și Tudorel Popa sunt cei 13 concurenții care au ajuns în marea finală. Dintre aceștia, cinci au trecut în etapa în care publicul a decis cine este marele câștigător al premilului în valoare de 20.000 de euro.

Remus Iosub a fost desemnat de public câștigătorul „iUmor”, sezonul 13 și a…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Se înmulțesc cazuri de variola maimuței în România

Publicat

variola maimutei sursa foto ro vaccinare

Un nou caz de variola maimuței a fost confirmat în România, a anunțat luni Ministerul Sănătății.

Pacientul este un bărbat cu vârsta de 34 de ani, din București. Starea lui de sănătate este bună, au anunțat reprezentanții Ministerului Sănătății.

Până în prezent, în România au fost diagnosticați cu variola maimuței 46 de pacienți.

Conform Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), în total 17 persoane au fost vaccinate împotriva variolei maimuței. Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

Nicio problemă, să vină să mă salte. Scandal cu liderul AUR, George Simion, la Ministerul Energiei

Publicat

ce s a întâmplat, de fapt, cu george simion la colegiul

Liderul AUR, George Simion, a părăsit sediul Ministerului Energiei, unde se afla pentru a participa la o conferință de presă a ministrului Virgil Popescu. El a fost invitat în două rânduri de jandarmi să părăsească instituția.

„Beneficiarul nu dorește să fiți prezent. Țin să vă aduc la cunoștiință că dacă nu păsăiți de bună voie zona, o să fim nevoiți să vă luăm noi”, i-a spus o reprezentantă a Jandarmeriei liderului AUR.

„Nicio problemă, să vină să mă salte”, a replicat Simion.

După o oră în care a stat în sediul Ministerului Energiei, George Simion a părăsit de bună voie instituția.

„Eu sunt cât se poate de civilizat. Eu vă arăt ce se întâmplă aici – taxa pe soare. (…) Văd că ministrul Energiei este un laș, nu vine la conferința de presă, nu vrea să dea ochi în ohi în ochi cu parlamentarii… Nu vreau să mă cert cu nimeni, nu vreau să fac probleme nimănui… Ce a trebuit să arăt, am atătat – Virgil Popescu fuge de opoziție și fuge de români”, a spus SImion, în timp ce se îndrepta spre ieșirea din instituție.

Virgil Popescu a amânat o conferință de presă cu argumentul că în sală se află și persoane neacreditate, respectiv George Simion. Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

Virgil Popescu, despre cum embargoul petrolului rusesc ar produce efecte negative pentru România: „Nu avem absolut nicio problemă, suntem pregătiți”

Publicat

virgil popescu, despre cum embargoul petrolului rusesc ar produce efecte

Ministrul Energiei a decis să vorbească despre embargoul impus petrolului rusesc, și ce consecințe ar putea avea pentru România. Se pare că trei sferturi din importurile româneşti de ţiţei veneau pe cale maritimă, iar în acest an producția internă de țiței a scăzut destul de mult. Tocmai de aceea este de crezut că prețurile carburanților vor crește.

Embargoul petrolului rusesc ridică temeri în România

Specialiștii sunt de părere că, în prezent, stabilitatea prețurilor depinde de capacitatea țărilor de a importa cantități suficiente de petrol din alte țări. Cu toate acestea, Virgil Popescu ține să precizeze că după intrarea în vigoare a embargoului, în România nu va fi deficit de carburanți.

„Toți cei trei operatori ne-au informat că au deja contracte cu surse alternative. Deci nu vor mai…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe