Connect with us

EVENIMENT

FOTO: ”Tenişii lui Iisus”, care conţin apă sfinţită injectată în talpă, vânduţi cu 4.000 de dolari

Publicat

YouTube video

„Tenişii lui Iisus”, creaţi de un studio de design din New York şi care conţin în interiorul tălpilor apă sfinţită din râul Iordan, au fost vânduţi la câteva minute după ce au fost lansaţi online cu preţul de 4.000 dolari, potrivit presei americane, citată vineri de EFE.

Studioul de design MSCHF, cu sediul în Brooklyn, a cumpărat o pereche de pantofi de sport – modelul Nike Air Max 97 – la preţul de piaţă de 160 de dolari şi le-a oferit apoi un nou design, adăugând un crucifix aurit şi injectând apă sfinţită în talpa pantofilor.

Noii „Tenişi ai lui Iisus”, care au fost puşi în vânzare marţi la preţul de 1.425 de dolari, s-au vândut într-un singur minut, a dezvăluit directorului comercial al firmei, Daniel Greenberg, pentru postul de televiziune CBS.

Tenişii conţin în talpă apă sfinţită din râul Iordan, au fost sfinţiţi de un preot, iar designerii newyorkezi au brodat un crucifix auriu pe şireturile de la pantoful drept. Pe partea exterioară a pantofului sport a fost inscripţionat un verset din Biblie, Matei 14:25. Pe limba pantofului a fost pictată o picătură roşie, care simbolizează sângele lui Iisus.

Cumpărătorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a revândut apoi perechea cu 4.000 de dolari pe site-ul de comercializare StockX.

Potrivit MSCHF, care s-a delimitat de cea de-a doua tranzacţie, compania newyorkeză este o marcă nedefinită de abordările tradiţionale şi care îmbrăţişează spiritul contracultural, având ca scop să prezinte un nou produs în cea de-a doua şi în cea de-a patra zi de marţi din fiecare lună.

 

Printre proiectele sale anterioare se află „Times Newer Roman”, un nou format de litere online, cu un design inspirat din clasicul Times New Roman, dar cu deosebirea că fiecare literă este cu 5-10 % mai mare, ceea ce le „permite elevilor să umple mai uşor o pagină din lucrările lor”, potrivit MSCHF.

Totuşi, „Tenişii lui Iisus” sunt creaţia brandului MSCHF cu cel mai mare impact viral şi această pereche originală de pantofi sport a generat mii de comentarii online, atât pozitive, cât şi negative.

„Ne-am întrebat: ‘Cum ar fi o colaborare cu încălţămintea lui Iisus?’ Ar trebui, desigur, să permită mersul pe apă. Cum puteam face asta? Injectând apă în talpa unei perechi de Air Max 97 şi obţinând astfel o colaborare sfântă”, a glumit Daniel Greenberg. AGERPRES

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Începe programul „Litoralul pentru toţi”. Tarifele la cazare scad cu până la 70% față de vârful de sezon. Lista hotelurilor

Publicat

Începe programul „litoralul pentru toţi”. tarifele la cazare scad cu

Începe programul „Litoralul pentru toţi”. Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea unei noi ediții a programului social „Litoralul pentru toți”, desfășurat între 1-30 septembrie 2024.

Turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană. Prețurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Servicii de bucătărie la standarde moderne pentru pacienții Spitalului din Cugir. Cum arată noul bloc alimentar

Publicat

foto: servicii de bucătărie la standarde moderne pentru pacienții spitalului

Servicii de bucătărie la standarde moderne pentru pacienții Spitalului Orășenesc Cugir, din 1 septembrie. Clădirea Bloc Alimentar și Birouri a unității medicale a fost reabilitată recent, printr-o investiție de peste 250.000 de euro, din fonduri proprii ale spitalului.

Potrivit reprezentanților administrației locale, scopul principal al investiției este de a contribui la îmbunătățirea serviciilor alimentare oferite…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Care este cea mai mare PENSIE din România după recalculare. E triplă față de cea din Cluj

Publicat

pensionari decizii 1.jpg

Cea mai mare pensie din România, după recalculare, a ajuns la 100.000 de lei pe lună, a spus ministrul Muncii.

Iar asta nu e tot. Cel care primește această pensie din luna septembrie, a cotizat 18 ani la sistemul de pensii.

Care este cea mai mare PENSIE din România după recalculare. E triplă față de cea din Cluj

Pensia de aproape 20.000 de euro e aproape triplă față de cea mai mare pensie care va fi în plată la Cluj, respectiv 36.000 de lei.

Banii sunt…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ASTĂZI: Fiii satului Limba, ediția a 56-a. Meci tradițional de fotbal, recitaluri și foc de tabără. PROGRAM

Publicat

astĂzi: fiii satului limba, ediția a 56 a. meci tradițional de

Limbenii se pregătesc de o nouă sărbătoare a comunității. Duminică, 1 septembrie, la Limba în comuna Ciugud va avea loc cea de-a 56-a ediția e evenimentului „Fiii satului Limba”.

Evenimentul este organizat de Primăria Comunei Ciugud în parteneriat cu Asociația „Limbenii”.

Program Fiii satului Limba, ediția 56

duminică, 1 septembrie 2024

  • ora 09:00 – Întâlnirea fiilor satului la Biserică și participarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe