Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Teribil accident în Teleorman: Un autoturism cu cinci tineri a fost lovit de o locomotivă. O fată de 15 ani a murit

Publicat

accident 3

Teribil accident rutier produs, în noaptea de marți spre miercuri, , în județul Teleorman. Un autoturism în care se aflau cinci tineri a fost lovit de tren. O fată de 15 ani a murit. Mașina era condusă de o tânără de 19 ani.

Accidentul a avut loc la trecerea de nivel de cale ferată din comuna Botoroaga, sat Valea Cireșului, județul Teleorman.

Din primele date, un autoturism cu cini tineri a fost lovit de o locomotivă.

accident 4

Au intervenit pompierii militari ai ISU Teleorman cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, trei ambulanțe SAJ Teleorman și două echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de pompieri, patru dintre cei cinci pasageri ai autoturismului erau încarcerați.

accident 1

Aceștia au fost scoși de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare și predați echipajelor medicale.

În urma accidentului, o adolescentă de 15 ani a fost declarată decedată de un echipaj SAJ, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viața.

De asemenea, trei tineri au fost răniți. La volanul autoturismului se afla o tânără de 19 ani.

Starea victimelor

– o minoră, de aproximativ 15 ani, a fost declarată decedată.

accident 2

– o femeie (conducătorul auto), de aproximativ 19 de ani, cu traumatisme minore, conștientă și cooperantă, a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate;

– un minor, de circa 15 ani, cu traumatisme la nivelul membrelor și toracelui, conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la UPU Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate;

– un bărbat, de aproximativ 20 de ani, cu traumatism cranian, conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj medical SAJ și transportat la UPU Alexandria;

– o femeie de circa. 20 de ani, inconștientă, a fost preluată de un echipaj SAJ cu medic și transportată la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate;

”După asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări”, au transmis reprezentanții ISU Teleorman.

Cum  s-a produs accidetul. Precizările polițiștilor

La data de 31 mai, ora 01.05, poliţiştii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe DJ 612, în comuna Botoroaga, sat Valea Cireșului, județul Teleorman a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Videle au constatat faptul că, în timp ce o tânără de 19 ani, din orașul Videle, județul Teleorman, conducea un autoturism pe DJ 612, în comuna Botoroaga, din direcția Merenii de Jos către intersectia cu DJ 503, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, nu ar fi respectat semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune, la trecerea la nivel cu calea ferată, dublă, și ar fi fost lovită de locomotiva unei garnituri de tren, condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Rusănești, județul Olt.

În urma evenimentului, a rezultat decesul unei minore de 16 ani, din comuna Mereni, județul Teleorman, vătămarea corporală gravă a unei tinere de 16 ani și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a altor 2 persoane de 16 și 23 de ani, toți din orașul Videle, pasageri în autoturism.

Victimele au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor șî împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vineri începe vânzarea de bilete la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS). Programul este disponibil

Publicat

vineri începe vânzarea de bilete la festivalul internaţional de teatru

Vineri începe vânzarea de bilete la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS). Spectacolele vor avea loc în perioada 21-30 iunie. 

Biletele au preţurile neschimbate şi în acest an, a anunţat preşedintele festivalului şi directorul Naţionalului sibian, actorul Constantin Chiriac, într-o conferinţă de presă.

„Aş vrea să menţionez de la început un cadou pe care îl facem de un număr de ani şi pe care am ţinut şi anul acesta în pofida costurilor care au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Vicepremierul Ungariei a inaugurat clădirea reabilitată a fostului Hotel Melody: ”Noi suntem acasă, aici, la Cluj”

Publicat

melody 1 e1713534645775.jpeg

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a inaugurat, vineri, clădirea reabilitată a fostului Hotel Melody din Cluj-Napoca, investiție a Guvernului de la Budapesta de aproape 7 milioane de euro și care este acum sediu pentru Universitatea Sapientia.

Semjen Zsolt a mulțumit Universității Sapientia, instituție privată de învățământ superior cu predare în limba maghiară, pentru că a cumpărat clădirea cu ajutorul financiar al Guvernului Ungariei și că reușit să o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Jidvei, desemnat cel mai bun producător de vin din România, la concursul internațional din Frankfurt. Cinci produse medaliate

Publicat

jidvei, desemnat cel mai bun producător de vin din românia,

Jidvei a fost desemnat cel mai bun producător de vin din România, la Frankfurt International Trophy, unul dintre cele mai importante concursuri internaționale.

De asemenea, producătorul a obținut cinci medalii pentru sortimente de băuturi.

Două dintre acestea urmează să fie lansate, în curând.

Cinci produse Jidvei medaliate

Cele cinci medalii pentru sortimente de vinuri sunt:

  • Weinland Sauvignon Blanc 2023 – Cel mai bun vin românesc din competiție, medalia de aur
  • Vinul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tentative de fraudă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajați ai DNSC. Atenționarea instituției

Publicat

metoda ”comisionul” prin care un livrator din alba iulia a

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) avertizează asupra unei campanii de apleuri false. Atacatorii se prezintă la telefon drept angajați ai DNSC.

Potrivit instituției, persoana este contactată de pe un număr de telefon care pare a fi asociat DNSC. În realitate, numărul afișat pe ecranul destinatarului nu este numărul real al apelantului.

Pentru a atrage potențiale victime în capcană, atacatorii folosesc o tehnică numită ”spoofing”. Atacatorul folosește…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe