Connect with us

EVENIMENT

FOTO: TIR cu 22 de tone de deșeuri aduse din Italia, oprit de autorități la Vama Borș II

Publicat

bors ii tir

Un TIR încărcat cu 22 de tone de deşeuri aduse din Italia a fost blocat de autorităţile române la intrarea în ţară, la Vama Borș II, pentru că transportul nu era însoţit de documente legale pentru importul de deşeuri.

TIR-ul, condus de un român, a fost verificat de poliţiştii de frontieră, care au decis împreună cu comisarii Gărzii de Mediu să nu permită intrarea încărcăturii pe teritoriul ţării.

tir marfa bors 2

„Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, mărfuri uzate de la o societate comercială din Italia, pentru o firmă din România. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului în cauză, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Bihor din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu”, a informat, miercuri, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

tir marfa bors

În urma verificărilor, s-a constatat că TIR-ul era încărcat cu 22.000 kilograme de mărfuri uzate, „pentru care şoferul nu a prezentat documentaţia necesară prevăzută de lege pentru importul acestor produse”. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Emil Boc, despre Florin Piersic: „Starea este stabilă. Medicii au făcut ceea ce trebuie, la cel mai înalt nivel”

Publicat

boc piersic.jpg

Primarul Emil Boc a afirmat că starea de sănătate a actorului Florin Piersic este stabilă și medicii au făcut tot „ceea ce trebuie” în tratarea acestuia. Edilul i-a urat însănătoșire grabnică actorului clujean, internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a declarat marți că a ținut legătura în permanență legătura cu medicii care îl tratează pe actorul Florin Piersic. Potrivit edilului, starea acestuia este stabilă….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Se fac lucrări de reparații. Tronsoanele vizate

Publicat

restricții de circulație pe autostrada a1 sebeș sibiu. se fac lucrări

CNAIR a anunțat restricții de circulație pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, marți, până la ora 19.00. Se fac lucrări de reparații pe unele tronsoane.

Restricții de circulație A1 Sebeș-Sibiu

  • km 262+000 – 263+500, Săliște-Cristian (jud. Sibiu), până la ora 19.00

– se fac lucrări de reparații la partea carosabilă. Sunt restricționate banda 1 și banda de urgență, calea 2 (sens Sebeș–Sibiu); se circulă îngreunat pe banda 2 a căii

  • km 266+150 – 268+700,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență. Ce spun oamenii

Publicat

video scandalul imobiliar parc residence alpha: protest al păgubiților în

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: O parte dintre păgubiții în scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat marți în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. 

Oamenii spun că au încercat să atragă atenția cu privire la ceea ce au numit ”deficiențele observate în procedura de insolvență și despre lipsa de transparență a cabinetului” în raport cu ei.

”Punctul în care ne aflăm de șase luni este același, adică nu s-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ATENȚIE. Se schimbă locul probei de traseu pentru permisul de conducere la Cluj-Napoca

Publicat

auto.jpg

Prefectura Cluj anunță că începând de miercuri, 8 mai, examinarea la proba practică pentru obținerea permisului de conducere (traseu), în municipiul Cluj-Napoca are ca loc de plecare Str. Bobâlnei, nr. 26 (Piața Oser).

Potrivit anunțului, în ziua de sâmbătă, 11 mai, plecarea se va face tot de la vechea locație, str. Plevnei.

Tot începând cu luna mai 2024 se reia examinarea la proba practică și în municipiul Gherla.

 

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe