Connect with us

ACTUALITATE

FOTO: Trăsurile și săniile confecționate în atelierele Direcției Silvice Bistrița-Năsăud, la mare căutare

Publicat

Trăsurile şi săniile confecţionate în atelierul propriu al Direcţiei Silvice Bistriţa, printre care se numără şi trăsura tip fast-food, lansată la mijlocul acestei veri, sunt produse comandate an de an de proprietari ai unor pensiuni turistice şi de herghelii, potrivit datelor comunicate, joi, AGERPRES, de către inginerul Adriana Bartha din cadrul Compartimentului Comercial al instituţiei.

De la începutul acestui an, Direcţia Silvică Bistriţa a livrat 10 trăsuri şi sănii şi două trăsuri tip fast-food. Principalii clienţi sunt pensiunile agroturistice, la care se adaugă celelalte direcţii silvice din ţară, care deţin herghelii de cai de rasă sau desfăşoară activităţi de silvoturism.

Trăsura tip fast-food, cel mai nou produs al atelierului Direcţiei Silvice Bistriţa şi unic în România, se vinde la preţul de 30.000 lei şi poate fi tractată hipo sau auto, fiind dotată cu toate facilităţile pentru a fi autorizată să circule pe drumurile publice.

Preţul unei trăsuri de paradă porneşte de la 16.000 lei şi poate ajunge la 18.000 lei, dacă acesteia i se ataşează un coviltir rabatabil. Există şi trăsuri special concepute pentru a fi trase de ponei, acest model fiind vândut la preţul de 6.900 lei. Săniile sunt de asemenea căutate de pensiunile agroturistice, care doresc să includă plimbări cu sania în ofertele turistice de iarnă, preţurile lor variind între 4.900 şi 8.000 lei, în funcţie de numărul de locuri. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Avansări în grad la Jandarmeria Alba: Un ofițer și 12 subofițeri, înaintați în gradul următor înainte de termen

Publicat

sediu jandarmeria alba.jpeg

Cu prilejul Zilei Naționale a României, un ofiţer şi 12 subofiţeri jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Avram Iancu Alba, au fost înaintaţi în gradul următor înainte de termen, pentru rezultatele foarte bune obținute în activitatea profesională. Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, și a fost condusă de  Inspectorul şef, locotenent-colonel Pașca Tudor-Gheorghe.

Pentru orice militar, avansarea în gradul următor reprezintă un semn de prețuire a efortului depus și a devotamentului față de arma din care face parte,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Străzi de PĂMÂNT în Cluj-Napoca. Locuitorii vor ASFALT. S-au săturat de promisiuni

Publicat

asfal v e1670304358206.jpeg

Un grup de locuitori ai unor străzi din Cluj-Napoca reclamă că locuiesc ca în secolul al XIX-lea și solicită, de urgență, ajutorul Primăriei. Aceștia s-au săturat de promisiuni.

”Ne dorim asfaltarea străzilor publice Vânătorului și Vântului dintr-un cartier semicentral. Se promite asfaltarea lor de ani de zile, cât timp s-au tot făcut și refăcut altele!

De asemenea, și îngrijirea corespunzătoare iarna. Nu putem urca cu mașinile, dacă sunt puțin înghețate, la cât sunt de abrupte ți inguste, pe alocuri, sunt chiar periculoase iarna fiind neasfaltate, necurățate corespunzător și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. ANM a emis prognoza meteo până în 2 ianuarie 2023

Publicat

toamna iarna lacul tau 1000x600.jpg

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Se estimează că în intervalul 5 decembrie – 2 ianuarie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale atât de Crăciun, cât și de Revelion, iar cantitățile de precipitațiile vor fi abundente până la jumătatea lunii decembrie, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Citește și VREMEA în ALBA, săptămâna 5-11 decembrie: prognoza de Moș Nicolae. Temperaturi și precipitații, pe zile, în localități din județ

Prognoza meteo pentru săptămâna 5 decembrie 2022 –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Mihnea Costachi, calificat în sferturile de finală ale Grand Prix România la şah, desfășurat la Alba Iulia

Publicat

03 costachi e1670309680396 1000x600.jpg

Cel mai puternic turneu organizat vreodată în judeţul Alba, finala circuitului Grand Prix România 2022, organizată de Federaţia Română de Şah şi Consiliul Judeţean Alba la Hotelul Transilvania din Alba Iulia, a ajuns la faza sferturilor de finală. După desfăşurarea meciurilor din cele 4 grupe, dar şi a unor meciuri suplimentare de baraj, pentru departajarea unor jucători aflaţi la egalitate perfecta, au fost stabiliţi cei 8 jucători care vor continua lupta pentru câştigarea turneului.

În grupa A David Gavrilescu (19 ani) şi-a surclasat adversarii obţinând 6…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe