Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Trei persoane au scăpat cu viață, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, în Argeș

Publicat

Trei persoane au scăpat ca prin minune, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren de călători, la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea argeşeană Ţiţeşti.

UPDATE: Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, doar una dintre cele trei persoane aflate în autoturism, o femeie de 39 de ani, a fost rănită uşor, fiind transportată la spital.

„Din primele informaţii, un tânăr de 23 de ani din Ţiţeşti, care conducea un autoturism pe DC 84, din directia DN 73 către Ţiţeşti, nu ar fi oprit pentru a se asigura la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere şi ar fi fost acroşat de un tren Regio, care circula din direcţia Goleşti către Câmpulung”, precizează IPJ Argeş.

Accidentul a avut loc marți, în localitatea Ţiţeşti, județul Argeș.

Potrivit ISU Argeș, cele trei persoane din autoturism nu au rămas blocate în interior, nefiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Conform sursei citate, la locul accidentului a fost trimis un echipaj cu o autospecială de intervenţie pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor. De asemenea, a intervenit şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Argeş.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

LIVE VIDEO: Cum arată noua Policlinică din Alba Iulia. Noul Ambulatoriu va funcționa din 7 mai. Lucrările au fost finalizate

Publicat

live video: cum arată noua policlinică din alba iulia. noul

LIVE VIDEO: Cum arată noua Policlinică din Alba Iulia. Noul Ambulatoriu va funcționa din 7 mai. Lucrările au fost finalizate

Ambulatoriul integrat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia va fi mutat din locația actuală în clădirea reabilitată și extinsă din incinta spitalului.

În prezent, ambulatoriul de specialitate funcționează pe strada Mușețelului, nr. 2, la o distanță semnificativă de Spitalul Județean Alba.

Cum au evoluat lucrările pe parcursul unui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr din Sebeș, testat pozitiv la substanțe psihoactive. Unde a fost oprit de polițiști

Publicat

tânăr din sebeș, testat pozitiv la substanțe psihoactive. unde a

Un tânăr de 19 ani din Sebeș a fost testat pozitiv pentru substanțe psihoactive, în urma unui control al polițiștilor. Acesta a fost depistat pozitiv joi seara, pe strada Parcul Arini din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie 2024, în jurul orei 20:40, polițiștii rutieri din Sebeș au oprit, pentru control, pe strada Parcul Arini din municipiu, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Sebeș.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Adolescent de 16 ani din comuna Vadu Moților, cercetat de polițiști. A condus o motocicletă neînmatriculată, fără permis

Publicat

adolescent de 16 ani din comuna vadu moților, cercetat de

Un adolescent în vârstă de 16 ani din comuna Vadu Moților este cercetat de polițiști după ce a fost prins în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, fără să dețină permis. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie 2024, în jurul orei 20:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Câmpeni au identificat un tânăr de 16 ani, din comuna Vadu Moților, județul Alba, în timp ce conducea o motocicletă, pe DC 139 din localitate, fără a avea plăcuțele de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A găsit un card uitat într-un bancomat din Sebeș și a scos de pe el 1.500 de lei. Bărbat din Gârbova, cercetat de polițiști

Publicat

card atm bancomat pixabay 1000x600.jpg

Un bărbat din comuna Gârbova este cercetat de polițiști pentru furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. În timp ce se afla în incinta unei bănci din municipiul Sebeș, acesta ar fi sustras 1.500 de lei de pe cardul unei femei, uitat de aceasta în interiorul unui bancomat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 48 de ani, din comuna Gârbova, ca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe