Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Trei tineri, arestați pentru trafic și deținere de droguri în Vama Veche. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani au fost reținuți pentru trafic și deținere de droguri în stațiunea Vama Veche.

Potrivit IPJ Constanța, în weekend-ul 23-25 iulie , polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, în stațiunea Vama Veche. Trei bărbați au fost reținuți.

La data de 24 iulie, jandarmi din cadrul G.J.M. „Tomis” Constanța au depistat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, care aveau asupra lor 80 de grame de cannabis, 7 timbre LSD, 16 comprimate de ecstasy, 25 de comprimate 2-CB, 1 gram de ketamină, 23 de grame de amfetamină, 14 grame de MDMA, 2 țigarete confecționate artizinal, o seringă, o pipă din sticlă, un cântar electronic, 3 grindere, 300 de lei și 4 telefoane mobile.

Conform sursei citate, cercetările au fost preluate de polițiști ai B.C.C.O. Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc, în scop de consum propriu.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, iar, în cursul zilei de ieri, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

 

 

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Atenționare meteo. Lapoviță, ninsori și vânt în mai multe regiuni din țară, până joi, 21 martie. Zonele vizate

Publicat

atenționare meteo. lapoviță, ninsori și vânt în mai multe regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță lapoviță și ninsori în mai multe regiuni din țară. De asemenea, vor fi intensificări ale vântului.

Potrivit ANM, temporar vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în nordul și centrul Moldovei.

Vor fi precipitații mixte în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în sudul și estul Transilvaniei.

VREMEA până în 15 aprilie. Variații mari de temperatură, zile cu ploi sau ninsori. Prognoza…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

OPINIE. Inginerii electorale. Fărâmițarea și DISTRUGEREA opoziției politice. Studiu de caz: ALEGERI pentru Primăria Cluj

Publicat

primaria cluj napoca e1667292679926.jpg

S-au înșurubat în sufletul românilor anumite leit-motive transmise intenționat sau nu, cu efecte foarte puternice în distragerea atenției publicului și manipularea lui.

Pentru a explica mai bine încercăm să dăm mai multe exemple.

”Dacă te bagi în politică te mânâncă porcii!”

Așa este, doar parțial. Însă… Dacă nu ne asumăm această luptă și activitate politică, facem pârtie altora, de tipul celor care ne conduc acum. Unora le convine…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VREMEA până în 15 aprilie. Variații mari de temperatură, zile cu ploi sau ninsori. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea până în 15 aprilie. variații mari de temperatură, zile

Vremea se încălzește din zilele următoare. Meteorologii anunță temperaturi peste cele normale. Vor fi perioade cu ploi, iar în Moldova și la munte va mai ninge.  

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza de vreme pe patru săptămâni, până în 15 aprilie. 

Temperaturile urcă până la valori de 15 grade în Transilvania și chiar 17-18 grade în vest și sud, în această săptămână.

Va ploua până la jumătatea săptămânii în unele zone…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 455 de posturi la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 441 de posturi la alba

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 19 martie. Sunt vacante 455 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe