Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Un autoturism scăpat de sub control s-a răsturnat, în județul Botoșani. Două femei au ajuns la spital, iar mașina s-a făcut zob

Publicat

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc, sâmbătă, într-o localitate din județul Botoșani. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu mașina.

Patru persoane, doi bărbați și două femei, s-au răsturnat cu mașina pe marginea unui drum de pe raza comunei Santa Mare.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, dar și două echipaje al Serviciului Județean de Ambulanță.

Doar femeile au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, bărbații refuzând ajutor medical.

Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei și au curățat partea carosabilă astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv la ÎCCJ. Mureșan are de încasat peste 1 milion de euro

Publicat

procurorul care l a anchetat pe traian berbeceanu, achitat definitiv la

Înalta Curte a dat în 22 aprilie decizie definitivă în ”Dosarul Berbeceanu”. După 10 ani de judecată, cazul a fost finalizat cu achitarea inculpaților. 

Fostul şef DIICOT Alba, Ioan Mureşan, a fost achitat pentru infracțiunile de abuz în serviciu, represiune nedreaptă și fals intelectual.

Prin decizia ÎCCJ din 30 iunie 2016, acesta fusese condamnat la 7 ani de închisoare cu executare, pentru faptele de care l-au acuzat procurorii DNA.

Prin decizia definitivă,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Motivul pentru care elevii aleg extensia UTCN din Alba Iulia. Prețurile mari din Cluj îi fac să opteze pentru alternativă

Publicat

video: motivul pentru care elevii aleg extensia utcn din alba

Parte dintre elevii din Alba Iulia aleg să rămână în oraș, pentru a face o facultate. Este vorba despre cei care vor să facă o specializare în inginerie și nu vor să meargă la Cluj. 

Din acest motiv aleg să meargă la extensia Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Luni, 22 martie 2024, la extensia din Alba Iulia a fost ziua porților deschise. 

În jur de 140 de elevi ai colegiilor tehnice din Alba au fost prezenți la eveniment.

Aceștia au aflat detalii despre programa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Se caută „Măcelari de elită” pentru echipa care va reprezenta România la World Butchers’ Challenge 2025

Publicat

afis macelari de elita e1713787545620.jpg

Un număr de 10  locuri sunt disponibile în echipa „Măcelari de elită”, care va reprezenta România la cel mai prestigios eveniment mondial dedicat măcelăriei, World Butchers’ Challenge (WBC), programat anul viitor, la Paris. România este singura țară din sud-estul Europei care va concura în această competiție.

Participarea unei echipe românești la WBC este un proiect inițiat de Fundația „Ștefan Moldovan” din Cluj în colaborare cu Top Chef Măcelar, cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Cum arată decorațiunile de Paște 2024 la Alba Iulia. Iepuri gigant și alte ansambluri decorative. Unde sunt amplasate

Publicat

foto: cum arată decorațiunile de paște 2024 la alba iulia.

La Alba Iulia au fost montate decorațiuni de Paște 2024, care aduc în oraș atmosferă de sărbătoare. Iepuri și ouă gigant, dar și alte ansambluri decorative pot fi observate în mai multe zone din municipiu.

”Am dorit ca zonele principale din Alba Iulia să fie decorate, așa cum se cuvine, cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Ansamblurile decorative și figurinele sunt amplasate în Cetate în zona Celor Trei Fortificații și pe bulevardul Transilvaniei. Iar în Centru sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe