Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Un bărbat a încercat să transporte droguri din Marea Britanie în România. A fost prins la aeroport

Publicat

droguri 27 aprilie 1

Un bărbat a fost capturat la aeroport încercând să transporte droguri din Marea Britanie în România. În bagajul acestuia, polițiștii au descoperit metamfetamină și mefedronă.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă, lucrători ai Biroului Vamal de Frontieră Călători Otopeni și cu procurorii DIICOT – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare  risc și trafic de droguri de mare risc.

droguri 27 aprilie 4

Astfel, la data de 26 aprilie 2023. polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă, împreună cu lucrători ai Biroului Vamal de Frontieră Călători Otopeni, au depistat aproximativ 200 de grame de metamfetamină și mefedronă, disimulate în bagajul de cală al persoanei bănuite.

droguri 27 aprilie 2

Din cercetări a reieșit că bănuitul ar fi introdus, în România, transportând pe cale aeriană, din Marea Britanie, drogurile de mare risc, în scopul comercializării acestora.

droguri 27 aprilie

La data de 26 aprilie 2023, procurorii DIICOT– Structura Centrală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

droguri 27 aprilie 3

În cursul acestei zile, 27 aprilie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a persoanei, pentru 30 de zile.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Duel feroviar la Cluj, tranșat de jucătorii lui Dan Petrescu. CFR – Rapid: 3-2

Publicat

cfr r e1714940123344.jpeg

CFR Cluj a învins, duminică seara, pe Rapid București, într-un meci disputat pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, partidă din play-off-ul Superligii de fotbal.

Scorul a fost deschis de oaspeți, prin fostul jucător al CFR-ului, Krasniqi, în minutul 16, clujenii au egalat în minutul 20 prin Bîrligea, după care au preluat conducerea prin golurile marcate de Otele în minutele 30 și 55.

Rapid a redus scorul la 3-2 prin Burmaz care a înscris în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A doua zi de PAȘTE 2024: Obiceiul ”Udatului”, ciocnitul ouălor invers. Tradiții și superstiții de sărbători

Publicat

ciclon polar peste românia și europa. cât de mult scad

A doua zi de PAȘTE 2024: Obiceiul ”Udatului”, ciocnitul ouălor invers. Sărbătoarea Învierii Domnului este singura căreia îi sunt dedicate trei zile.

În a doua zi de Paște, sunt marcate unele obiceiuri și tradiții încă păstrate în comunitățile rurale.

Se mai ține obiceiul udatului sau stropitului, dar și ”fugăritul mirelui” sau ”pomana copiilor”.

Vezi și URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Primii doi pui de barză din cuibul de la Vlaha au ieșit din ou în Sâmbăta Mare a Paștelui

Publicat

berzev.png

Primii doi pui de barză au eclozat, sâmbătă, în cuibul de la Vlaha, județul Cluj, anunță Clujbird, site-ul care monitorizează cuibul.

”Puii și-au spart coaja de ou la 34 de zile după ce a fost depus primul ou. Atât depunerea primului ou, cât și venirea pe lume a primilor pui s-au întâmplat în zile simbolice.

În Sâmbăta Mare

Romano-catolicii și protestanții au sărbătorit Paștele când a fost depus primul ou, în timp ce primii pui de barză au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Săptămâna Luminată: PROGRAMUL slujbelor religioase la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când este prima sărbătoare după Paște

Publicat

paȘte 2024: programul de distribuire a paștilor la catedrala Încoronării

Săptămâna Luminată: După praznicul Sfintelor Paşti, credincioșii intră în Săptămâna Luminată. Aceasta cuprinde o sărbătoare închinată Maicii Domnului și se termină în duminica următoare numită Duminica Tomii (a Sfântului Apostol Toma). În 10 mai este Izvorul Tămăduirii, cu sfințirea apei – Agheasma Mică.

Pentru creştinii ortodocşi, Săptămâna Luminată este începutul unei perioade de sărbătoare, care se termină după cincizeci de zile de la Paşti la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe