Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Un bărbat a murit într-un incendiu devastator care a cuprins un adăpost de animale din Caraș-Severin. Mai multe animale au ars de vii

Publicat

Un incendiu violent a izbucnit, în prima zi a anului, la un adăpost de animale din localitatea Poiana Buchin din județul Caraș-Severin. În urma incendiului, un bărbat de 91 de ani a murit. De asemenea, mai multe animale aflate în interiorul adăpostului au ars de vii.

Potrivit ISU Caraș-Severin, interventia pompierilor militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș a fost una dificilă, deoarece adăpostul se afla într-o zonă greu accesibilă.

Conform sursei citate, incendiul a fost anunțat prin apel 112 în jurul orelor 14.50.

La fața locului a fost direcționat un echipaj de șapte pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 2 motopompe, personal al SVSU Buchin și un echipaj IPJ.

Focul se manifesta la întregul adăpost de animale.

Un bărbat de aproximativ 91 ani, aflat în interiorul adăpostului, a decedat. Un alt bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani a reușit să se autoevacuze.

În incendiu au ars trei miei și un vițel.

Incendiul a fost localizat, însă forțele de intervenție acționează pentru lichidarea focului.

Conform sursei citate, cauza probabilă a incendiului este in curs de stabilire.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Șmecher cu BMW, a intrat pe sens interzis pe banda de bus în fața Primăriei Cluj-Napoca. Oprit de Poliția Locală

Publicat

bmw.jpeg

Un șofer cu BMW a intrat, marți seara, pe sens interzis pe banda dedicată pentru transportul în comun de pe Calea Moților după intersecția cu strada Petru Maior de lângă Primăria Cluj-Napoca.

Acesta a fost oprit de mai multe echipaje de la Poliția Locală.

Din primele informații, se pare că șoferul se afla sub influența alcoolului.

Vom reveni cu detalii.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

26 martie, Ziua PREVENIRII Cancerului de Col Uterin. ONCOPROTECT, un nou concept în prevenirea acestui tip de cancer

Publicat

oncologie 8 e1711449071310.jpg

Marți, 26 martie este Ziua Prevenirii Cancerului de Col Uterin. ONCOPROTECT este noul concept de asigurare și control de calitate al activităților de prevenire, diagnostic precoce, pozitiv si stadial, tratament și urmărire în timp în domeniul cancerului, perfecționat de dr. Florian Al. Nicula din cadrul Institutului Oncologic „Prof. dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

„Cu ocazia Zilei de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, revista HPV World a publicat o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Românii au mai mulți bani în bănci. Cât au crescut depozitele bancare ale populației. Care sunt preferințele pentru economisire

Publicat

românii au mai mulți bani în bănci. cât au crescut

Românii au mai mulți bani în bănci. Depozitele bancare ale rezidenţilor clienţi neguvernamentali au crescut în februarie 2024 cu 1,4% faţă de luna anterioară. Au ajuns la 582,655 miliarde lei.

Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, depozitele s-au majorat cu 11,6% (4,1%), anunță Banca Naţională a României (BNR).

Depozitele în lei ale rezidenţilor (70,1% în totalul depozitelor clienţilor neguvernamentali) au crescut cu 1,8% faţă de ianuarie 2024, până la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Două sticle de băutură ieftină l-au adus în fața instanței: Bărbat din Alba, trimis în judecată după ce a furat dintr-un Profi

Publicat

două sticle de băutură ieftină l au adus în fața instanței:

Un bărbat din Alba va ajunge în fața instanței și va fi judecat pentru furt calificat. Fapta: a furat două sticle cu băutură ieftină, dintr-un magazin Profi din Blaj.

Fapta s-a petrecut în urmă cu mai bine de un an, iar dosarul a primit ”undă verde” în 26 martie 2024. Bărbatul în cauză va fi judecat de magistrații Judecătoriei Blaj. 

Suma, prejudiciul pe care l-a cauzat prin furtul său este de 37 de lei și 10 bani.

În linii mari, bărbatul a băgat două sticle de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe