Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Un bărbat a murit, strivit sub un tractor, într-o localitate din Vrancea

Publicat

Un bărbat de 77 de ani și-a pierdut viața, luni după amiază, într-o localitate din județul Vrancea. Bărbatul a fost prins sub un tractor.

Potrivit ISU Vrancea, pompierii militari au fost solicitați să intervină în jurul orei 18:00 în localitatea Vizantea-Livezi, pentru extragerea unei persoane surprinse sub un tractor.

Pompierii au acționat pentru extragerea persoanei.

Conform sursei citate, din nefericire, persoana de sex masculin, în vârstă de 77 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ declarând decesul.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Vidra cu o autospecială de intervenție.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum a fost păcălit un bărbat din Sebeș, care voia să cumpere un scuter electric de pe internet. Câți bani a pierdut

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din Sebeș a fost victima unei înșelăciuni pe internet. A vrut să cumpere un scuter electric, după ce a văzut un anunț pe internet. Vânzătorul promitea să-l trimită prin curier, după achitarea unui avans.

Fapta s-a petrecut în februarie, iar în aprilie polițiștii din Alba l-au prins pe cel care l-a lăsat și fără bani și fără scuter pe bărbatul din Sebeș. Este vorba despre un tânăr din București.

Potrivit IPJ Alba, în 22 aprilie, polițiștii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate din Vinerea. Ce au descoperit oamenii legii

Publicat

trafic îngreunat pe dn1, pe raza localității oiejdea. accident rutier

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate din Vinerea. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat luni, 22 aprilie, un control la o societate comercială din Vinerea – Cugir, specializată în comercializarea produselor de protecție a plantelor, în scopul verificării modului în care sunt respectate normele legale privind deținerea acestui tip de produse.

Potrivit IPJ Alba, în urma verificărilor, polițiștii au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Săptămâna Verde la Școala „Simion Lazăr” Lunca Mureșului. Ateliere în engleză pentru copii, alături de studenți, despre natură

Publicat

săptămâna verde la Școala „simion lazăr” lunca mureșului. ateliere în

Săptămâna Verde la Școala Gimnazială „Simion Lazăr” Lunca Mureșului a debutat cu activități pentru elevi, organizate împreună cu studenți de la Cluj. Copiii au avut ocazia să învețe despre natură și să exerseze limba engleză.

Au fost implicați în proiectul de educație non-formală ”Let’s Celebrate Earth Day Together!”. Acesta a fost realizat în parteneriat cu Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere a Universității…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 564 de posturi la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Cugir și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 564 de posturi la alba

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 23 aprilie. Sunt vacante 564 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe