Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Un tânăr de 20 de ani din Mureș, preluat cu elicopterul după ce și-a strivit mâna într-un utilaj agricol

Publicat

Un tânăr de 20 de ani a fost rănit, după ce și-a strivit mâna la un utilaj agricol. Accidentul de muncă s-a produs în localitatea Cecalaca, comuna Ațintiș din județul Mureș. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru transportul de urgență la spital.

Potrivit ISU Mureș, la fața locului s-au deplasat pompierii militari de la Punctul de lucru Luduș, SMURD Luduș și un Elicopter SMURD.

Până la sosirea forțelor de intervenție, în ajutorul tânărului a sărit șoferul de pe tractor, care i-a eliberat acestuia mâna.

Apoi, echipajele de salvare i-au acordat prim ajutor calificat tânărului, care a fost apoi preluat de către elicopterul SMURD si transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu-Mureș.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Andrei Haneș, taragotistul din Alba, a luat locul I la Festivalul Național ”Florile Ceahlăului”. O doină a cucerit jurații

Publicat

video: andrei haneș, taragotistul din alba, a luat locul i

Andrei Haneș, tânărul taragotist din Alba, a cucerit jurații Festivalului Național ”Florile Ceahlăului”. Acesta a obținut locul I, la secțiunea instrumente populare.

Muzicianul a declarat pentru alba24.ro că o doină a fost cea care i-a încântat pe jurați.

La preselecții, pentru festivalul național s-au înscris în jur de 200 de concurenți. Au fost selectați 85, dar în gală au intrat doar 25 de muzicieni.

Andrei și-a luat taragotul și a mers la Piatra Neamț.

Pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Au furat acumulatori și motorină de pe două utilaje parcate pe un drum forestier din Șugag. Doi bărbați, cercetați de polițiști

Publicat

au furat acumulatori și motorină de pe două utilaje parcate

Doi bărbați din Șugag și județul Bistrița Năsăud sunt cercetați de polițiști după ce ar fi sustras acumulatori și motorină de pe două utilaje parcate pe un drum forestier din Șugag. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 martie 2024, polițiștii Postului de Poliție Șugag au identificat doi bărbați, de 39 și 21 de ani, primul din județul Bistrița Năsăud și cel de-al doilea din comuna Șugag, județul Alba, ca persoane bănuite de săvârșirea  unei infracțiuni de furt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Școală nouă în cartierul Bună Ziua de 30 de milioane de euro. Va avea 200 de panouri fotovoltaice și terenuri de sport

Publicat

buna 1.jpg

Primarul Emil Boc a anunțat o nouă investiție în infrastructura școlară, și anume o școală nouă în cartierul Bună Ziua pentru 533 elevi, valoarea investiției depășind 30 milioane de euro, finanțare de la bugetul local.

”A fost aprobată documentația tehnică, respectiv indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Dezvoltare infrastructură educațională specifică învățământului primar și gimnazial în cartierul Bună Ziua”….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Familia Jurjiu din Alba Iulia participă la emisiunea ”Ce spun românii” de pe PROTV: Au câștigat prima etapă. Cine sunt jucătorii

Publicat

familia jurjiu din alba iulia participă la emisiunea ”ce spun

Familia Jurjiu din Alba Iulia a participat la emisiunea ”Ce spun românii” de pe PROTV. Este vorba despre emisiunea prezentată de Cabral Ibacka, unde concurenții trebuie să răspundă cât mai repede la întrebări. 

Căpitanul echipei a fost Mădălin, iar alături de el au fost rudele din familie.

Echipa familiei Jurjiu

Jurjiu Mădălin – economist 31 ani;

Cioflica Nicolae – economist, 50 ani;

Nicola Andrei – profesor de sport 30 ani;

Blaga Corina- manager – 28…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe