Connect with us

EVENIMENT

Update FOTO-VIDEO: Accident cu două autocare şi un TIR pe E70, în Teleorman. Cinci victime, dintre care doi copii. A intervenit elicopterul

Publicat

Un grav accident rutier s-a produs, vineri dimineață pe E70, în județul Teleorman. Cinci persoane, dintre care doi copii, au ajuns la spital. În eveniment au fost implicate după impactul dintre două autocare și un TIR.

UPDATE ora 11.30: Accident în Teleorman. Cinci victime

„În accidentul rutier au fost implicate 18 persoane, 5 dintre acestea, 3 adulți și 2 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la UPU Alexandria și o persoană a fost transportată la un spital din municipiul București.

Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme.

În urma acestui accident a rezultat și un incendiu, izbucnit la nivelul unui autocar și la capul tractor al TIR ului, care a fost stins de pompieri în limitele găsite.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat la ora 09.49.

Misiunea pompierilor a continuat cu asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări”, au transmis reprezentanții ISU Teleorman.

UPDATE ORA 10.10 Accident în Teleorman/ IGSU: Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat

Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat, în accidentul de vineri de pe E70 din localitatea teleormăneană Bujoreni patru persoane fiind rănite, iar un autobuz şi un autotren au ars, incendiul fiind lichidat, a anunţat IGSU.

UPDATE ORA 09.55 VIDEO Accident în Teleorman/ DSU: Patru persoane, printre care şi doi minori, rănite; un autobuz şi un autotren au ars.

Patru persoane, printre care şi doi minori, au fost rănite în accident, incendiul fiind lichidat, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. „La acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, iar traficul este blocat, circulaţia fiind deviată pe DJ 503 către Videle”, anunţă IPJ Teleorman.

UPDATE ORA 09.12 Accident în Teleorman/ Infotrafic: Trei persoane necesită îngrijiri medicale; trafic oprit în zona localităţii Bujoreni 

Trei persoane au fost rănite în accidentul de pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, produs între două autocare şi un TIR, anunţă, vineri, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul auto este oprit în zona accidentului. Conform ISU Teleorman, la faţa locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, opt echipaje SMURD şi şase ambulanţe.

acc tl 6

În sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD. Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două echipaje SMURD.

ORA 08.47 Un accident în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avut loc vineri dimineaţă pe E70, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, fiind activat Planul roşu de intervenţie, anunţă ISU Teleorman.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie.

La faţa locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, opt echipaje SMURD şi şase ambulanţe”, precizează ISU Teleorman.

acc tl 7

Conform sursei citate, în sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD. Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două echipaje SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu o ambulanţă SMURD cu medic şi o autospecială pentru transport victime multiple. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Proces la Judecătoria Sebeș între un client Orange și o firmă de recuperare. De ce nu va plăti pentru un abonament HBO

Publicat

proces la judecătoria sebeș între un client orange și o

O firmă de recuperare a datoriilor a cerut în instanță, la Judecătoria Sebeș, ca un client să fie obligat la plata a aproximativ 3000 de lei. Este vorba despre un client care nu și-a achitat facturile către Orange. 

Drept urmare, datoriile sale au fost preluate de către o firmă de recuperări creanțe. 

Aceștia au calculat că are de plătit suma restantă la Orange, dar și aproape 75 de lei pe zi penalități, plus daune de reziliere a contractului.

În total, suma de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Primăria Cluj-Napoca, despre alunecarea de pe Uliului: vor fi amenajate rute alternative

Publicat

surpare strada uliului 1 scaled.jpeg

Primăria Cluj-Napoca lucrează la amenajarea unor rute alternative pentru accesul pe strada Uliului, în urma alunecărilor de teren de noaptea trecută.

Municipalitatea a informat sâmbătă că lucrează la rezolvarea situației de pe strada Uliului numărul 90, în contextul alunecărilor de teren de vineri noapte.

Primăria Cluj-Napoca, despre situația de pe Uliului

„Joi, 25 aprilie, am constatat că au apărut cedări și fisuri în carorabilul de pe strada Uliului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat: PSD Alba și-a lansat echipele de candidați pentru Consiliul Județean și pentru cele 78 de localități din județ

Publicat

comunicat: psd alba și a lansat echipele de candidați pentru consiliul

Comunicat de presă: Cu bună credință, pentru oamenii din Alba: PSD și-a lansat echipele de candidați pentru Consiliul Județean și pentru cele 78 de localități din județ.

Partidul Social Democrat și-a lansat, vineri seara, la Alba Iulia, echipele de candidați pentru Consiliul Județean, respectiv municipiile, orașele și comunele din județul Alba.

Pentru administrația județeană și pentru primăria municipiului reședință de județ, PSD vine cu doi tineri antreprenori:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Jandarmeria Cluj recrutează tineri care vor o carieră militară. Câte posturi se scot la concurs în școlile de profil

Publicat

recrutare aprilie e1713975909369.jpeg

Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj desfășoară, în perioada 24 aprilie – 14 mai, o nouă campanie de recrutare pentru tinerii care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română, sesiunea de admitere aprilie-iulie 2024.

La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”  Drăgășani  sunt scoase la concurs un număr de 350 locuri, din care 3 sunt destinate  cetățenilor  de etnie romă, iar 3 celor de altă minoritate, iar la Școala…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe