Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident la limita dintre județele Neamț și Iași. Două victime, dintre care una în stare gravă

Publicat

Un bărbat și o femeie au fost răniți, joi dimineață, într-un accident rutier produs pe DN 28, la limita dintre județele Neamț și Iași.

Potrivit ISU Neamț, la ora 10:47 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 28 (E583) la limita dintre județele Neamț și Iași (zona Castelul de Apă).

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Roman, SAJ Roman, Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos și SAJ Târgu Frumos.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Două persoane au rămas încarcerate într-unul din autoturisme.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor două victime, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 59 de ani.

Bărbatul, cu multiple traumatisme a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman.

Femeia în stare de inconștiență a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la CPU Roman.

Celălalt conducător auto, un bărbat de 53 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Concomitent cu acțiunile pentru descarcerare și acordarea asistenței medicale, pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Directiva Transparenței Salariale, explicată de Dragoș Pîslaru: Tinerii să nu rămână captivii unui salariu mic. VIDEO Alba24

Publicat

directiva transparenței salariale, explicată de dragoș pîslaru: tinerii să nu

Directiva Transparenței Salariale a fost explicată de Dragoș Pîslaru la Alba24. În principiu, directiva încearcă să evite ca tinerii să rămână captivii unui salariu mic.

Angajatorul ar trebui să anunțe transparent care este intervalul salarial pentru un anumit job. De asemenea, documentul abordează diferențele salariale pentru femei și bărbați, chiar dacă au aceeași activitate. 

Europarlamentarul Dragoș Pîslaru a vorbit la Alba24 despre Directiva Transparenței…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce pedeapsă riști dacă ești prins cu droguri la tine. Cazul unui tânăr din Alba, care consuma un drog foarte nociv, 3CMC

Publicat

ce pedeapsă riști dacă ești prins cu droguri la tine.

Ce pedeapsă riști dacă ești prins cu droguri la tine. Pedepsele în instanță pentru consum de droguri s-au intensificat în ultima perioadă, pe rolul Tribunalului Alba. Aproape lunar magistrații instanței soluționează câte un dosar pentru consum de droguri.

În cele mai recente dosare se poate observa că tot mai prezent este consumul unui drog sintetic, numit 3CMC.

În data de 22 februarie 2024, magistrații Tribunalului Alba au dat o decizie într-un caz de consum de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FII COOLT. Cu Ioan Bolovan despre Blaga, Costa Gavras, Tache, Ianke și Cadîr şi muzică diversă

Publicat

ioan bolovan coolt.jpg

Periplul cultural al Cluj24 se opreşte de această dată la un erudit de înaltă clasă, cu un CV impresionant, prof dr Ioan Bolovan, printre altele fost prorector al Universităţii Babeș-Bolyai Cluj-Napoca şi director al Institutului de Istorie „George Barițiu” al Academiei Române.

Ioan Bolovan a publicat peste 70 cărţi și volume, peste 250 de studii şi articole în reviste de specialitate şi volume colective din ţară şi circa 150 de recenzii. De asemenea,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în ALBA, în săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024: Temperaturi maxime de 19 grade Celsius. Prognoza meteo pe localități

Publicat

vremea în alba, în săptămâna 26 februarie – 3 martie

Vremea în Alba, 26 februarie – 3 martie 2024: temperaturile se vor menține ridicate, pentru data din calendar. Soarele își face simțită prezența, iar la sfârșitul prognozei sunt așteptate câteva ploi în unele zone.

Vremea va fi destul de plăcută, cu temperaturi maxime care ating pragul de 19 grade Celsius.

La munte sunt anunțate câteva ploi, dar de abia în ultima parte a prognozei. Temperaturile maxime vor ajunge la 14 grade Celsius, pe parcursul zilei de luni, 12…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe