Connect with us

EVENIMENT

FOTO, VIDEO: Acțiune de amploare în Argeș. A fost căutat un bărbat rătăcit în pădure

Publicat

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești – Secția de Poliție Rurală Bascov, alături de jandarmi, pompieri și voluntari au desfășurat ample acțiuni pentru localizarea, căutarea și salvarea unui bărbat, rătăcit într-o pădure din zona Budeasa-Micești.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Argeș au fost sesizați, sâmbătă, de către soția unui bărbat din Budeasa Mică, despre faptul că acesta a plecat, de dimineață, în pădure, după ciuperci, iar în jurul orei 14.00  a luat legătura telefonic cu aceasta și i-a spus că nu știe unde se află.

La locul indicat s-au deplasat echipaje de polițiști, inclusiv echipa canină, cu câinele de urmă, dar și jandarmi și pompieri.

Având în vedere terenul accidentat din zona de căutare, polițiștii au mobilizat voluntari cu ATV-ul, pentru a-i ajuta în ceea ce privește deplasarea.

Acțiunile de căutare în teren au fost sprijinite de polițiștii din Dispeceratul IPJ Argeș, care au ținut permanent legătura, prin SNUAU 112, cu soția bărbatului, deoarece, știindu-l cu probleme medicale, aceasta plecase în căutarea lui.

De asemenea, atunci când bărbatul a apelat SNUAU 112, politiștii l-au liniștit, l-au îndrumat să rămână în zona respectivă și i-au explicat ce are de făcut, astfel încât să îl poată localiza.

Ulterior, informațiile privind locația în care se afla bărbatul au fost transmise echipajelor din teren.
Astfel, după aproximativ 2 ore de căutări, bărbatul a fost găsit, la aproximativ 7 km de locul în care își parcase mașina și a fost adus cu ajutorul voluntarilor cu ATV-ul.

A fost predat unui echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate și acordarea îngrijirilor medicale care se impun.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ACCIDENT la Alba iulia: O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Publicat

incendiu pe autostrada a10, în zona localității unirea. un autoturism

Un accident rutier a avut loc vineri, 29 martie, la Alba Iulia, în jurul orei 9.00. 

Din primele informații accidentul s-a petrecut pe strada Orhideelor din oraș. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz.  Potrivit ISU Alba, la fața locului intervin pompierii din Alba Iulia pentru asigurarea măsurilor specifice.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 300 de câini, gata de adopție la Cluj. Îi puteți cunoaște de Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân

Publicat

caini ecarisaj 1.jpg

Peste 300 de câini pot fi adoptați la Cluj-Napoca. Cei care doresc să îi vadă și poate să ducă acasa un patruped o pot face joi, 4 aprilie, de Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân.

În această zi, Regia Autonomă a Domeniului Public, împreună cu Primăria Cluj-Napoca, organizează un eveniment dedicat câinilor fără stăpân. Vor participa și organizații care activează în domeniul protecției animalelor.

Peste 300 de câini, gata de adopție la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în România până la sfârșitul lunii aprilie: Se încălzește semnificativ, dar vin și ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea în românia până la sfârșitul lunii aprilie: se încălzește

Vremea în România până la sfârșitul lunii aprilie: Se încălzește semnificativ, dar vin și ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Luna aprilie va aduce zile tot mai frumoase, cu temperaturi plăcute, chiar mai ridicate decât cele specifice perioadei din calendar.

Potrivit meteorologilor ANM, urmează o perioadă în care temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru data din calendar. Totuși, sunt prognozate și multe precipitații, mai ales după jumătatea lunii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Castelul Martinuzzi din Vințu de Jos va fi restaurat și transformat într-un HUB cultural. Finanțare nerambursabilă acordată de INP

Publicat

castelul martinuzzi din vințu de jos va fi restaurat și

Castelul Martinuzzi din Vințu de Jos va fi restaurat și transformat într-un HUB cultural.

Arhiepiscopia Romano-Catolică Alba Iulia a obținut, la mijlocul lunii martie, o finanțare nerambursabilă de 200.000 de lei acordată de către Institutul Național al Patrimoniului (INP) prin programul Timbrul Monumentelor Istorice, în vederea punerii în siguranță, conservării ruinelor și transformarea „Castelului Martinuzzi” din Vințu de Jos într-un HUB cultural.

Proiectul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe