Connect with us

EVENIMENT

FOTO, VIDEO: Amplă reţea de traficanţi de droguri, anihilată la Constanța

Publicat

10 persoane au fost reţinute într-un dosar de trafic de droguri de risc și mare risc în Constanța. Șeful reţelei, un bărbat de 34 de ani, coordona activitatea din închisoare.

ctf

 

Polițiștii și procurorii DIICOT din Constanța au făcut joi 14 percheziții domiciliare în 2 dosare penale pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe psihoactive noi, informează vineri IGPR.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2020, 3 bărbați, de 21, 25, respectiv 34 de ani și o femeie de 47 de ani ar fi constituit un grup infracțional, specializat pe trafic de droguri.

Pe parcursul anului 2022, ar fi aderat la grupul infracțional încă 3 bărbați, de 19, 33, respectiv 38 de ani și o femeie, de 30 de ani, toți acționând în mod neîntrerupt și coordonat, în scopul procurării, depozitării și punerii în vânzare de droguri de risc, în special cannabis.

 

FOTO, VIDEO: Amplă reţea de traficanţi de droguri, anihilată la Constanța: liderul grupării fusese arestat preventiv

 

Întreaga activitate infracțională a grupului ar fi fost coordonată de către bărbatul de 34 de ani, care ar fi avut rolul de a procura cantități mari de cannabis și de a le distribui celorlalți membri ai grupului, pentru vânzare.

ctf2

În februarie a.c., liderul grupării a fost arestat preventiv, însă activitatea infracțională a grupului a continuat să fie condusă de către acesta, prin intermediul iubitei sale, de 30 de ani, care avea rolul de a transmite sarcinile trasate de către lider pentru membrii grupării aflați în libertate.

La percheziții au fost descoperite și ridicate peste 2 kilograme de cannabis, cocaină, 29 de grame MDMA, 7 comprimate ecstasy, 3-CMC, 35,6 grame Alpha PhiP, 21,6 grame rezină de cannabis, 95.430 de lei, 3.100 de euro, 100 de lire sterline, 24 de telefoane mobile, 6 cântare de precizie, un pistol de tip airsoft, cu bile, 20 de cutii materiale pirotehnice și alte bunuri cu valoare probatorie.

FOTO, VIDEO: Amplă reţea de traficanţi de droguri, anihilată la Constanța: diferite cantități de droguri

La domiciliul altor 2 bărbați, de 18, respectiv 26 de ani, aflați în anturajul infracțional al unora dintre membrii grupării, în urma percheziției domiciliare, au fost identificate diferite cantități de droguri.

Totodată, din cercetări a reieșit că bărbatul de 33 de ani s-ar fi aprovizionat cu substanțe psihoactive noi de la un alt bărbat, de 26 de ani, fiind efectuate mai multe cumpărături de astfel de substanțe.

10 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar vineri sunt prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă. MEDIAFAX

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia condamnat pentru violență în familie, la trei ani după ce și-a strâns fosta soție de gât. Pedeapsa primită

Publicat

polițist local din alba, condamnat după ce a lovit o

Un bărbat din Alba Iulia, actual pensionar, în vârsta de 53 ani, cu stagiul militar satisfăcut, a fost condamnat pentru violență în familie. Este vorba despre un caz petrecut la jumătatea anului 2021, dar care a primit o sentință în aprilie 2024. 

Victima bărbatului este fosta soție a sa, cu care la momentul faptei era în proces de divorț.

La mai bine de trei ani de la cominterea faptei, pensionarul în vârstă de 53 de ani a fost condamnat.

Ce au reținut magistrații…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Datoria României a crescut cu o sumă imensă, într-o singură lună. A ajuns la 52,4% din PIB. Cum arată cifrele iresponsabilității

Publicat

datoria româniei a crescut cu o sumă imensă, într o singură

Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a urcat, în februarie 2024, până la 841,292 miliarde lei, de la 801,687 miliarde de lei în luna precedentă. Vorbim despre o sumă imnesă, de aproximativ 40 de miliarde lei, de la o lună la alta. 

Informația se regăsește în datele publicate de Ministerul Finanţelor MF), transmite Agerpres.

Ca procent din PIB, datoria guvernamentală a crescut la 52,4%, de la 49,9% în ianuarie.

În a doua lună a anului, datoria pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mitropolitul Andrei a distribuit sute de pachete de Paști. Printre beneficiari se numără și romii din Pata Rât și Turda

Publicat

pachete alimente 3.jpg

Mitropolitul Andrei a distribuit, în Săptămâna Mare, 400 de pachete cu alimente de Paști, inclusiv pentru romii din Pata Rât și Turda.

Mitropolitul Andrei al Clujului, Maramureșului și Sălajului a distribuit, în Sfânta Săptămână a Patimilor, 400 de pachete cu daruri de Paști persoanelor din evidența Sectorului social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Printre beneficiari s-au numărat și romii din comunitățile de la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din Alba, testat pozitiv pentru substanțe psihoactive. Unde a fost tras pe dreapta de polițiști

Publicat

peste 100 de șoferi trași pe dreapta de polițiștii din

Un bărbat tras pe dreapta de polițiștii din Blaj a ieșit pozitiv la testul pentru substanțe psihoactive. Cazul s-a petrecut în data de 2 mai și a fost comunicat o zi mai târziu, pe 3 mai 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 mai 2024, în jurul orei 16.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau împreună cu polițiștii rutieri din Blaj, pe raza localității Crăciunelu de Jos, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe