Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Bărbat din Dolj, prins în flagrant delict când vinde 7 kilograme de cannabis cu 13.000 de euro

Publicat

Polițiștii au prins în flagrant delict un bărbat în vârstă de 34 de ani, care vindea 7 kilograme de cannabis pentru suma de 13.000 de euro. Acesta a fost descoperit că deținea o cultură de cannabis în grădina unei case din județul Dolj.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 34 de ani, din județul Dolj, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză, s-a reținut faptul că, începând cu vara anului 2022, bărbatul ar fi înființat o cultură outdoor de cannabis, în grădina unei case din mediul rural, cultură pe care ar fi întreținut-o și din care ar fi recoltat și pus în vânzare cannabis, către consumatori din județul Dolj.

În dimineața de 10 aprilie 2023, bărbatul a fost prins în flagrant delict în momentul punerii în vânzare a aproximativ 7 kilograme de cannabis pentru 13.000 de euro.

droguri dolj 2

Ulterior, au fost puse în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, toate în județul Dolj, fiind descoperite și ridicate alte 2,2 kilograme de cannabis, un cântar de precizie, cu urme de materie vegetală, precum și două telefoane mobile.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, a fost emisă ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

droguri dolj

În cursul zilei de, 11 aprilie 2023, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au fost angrenați și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Șase pentru Consiliul Județean Cluj. Cine sunt candidații pentru funcția de președinte al CJ

Publicat

cj.jpg

Un număr de șase candidați și-au depus dosarele pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj la alegerile locale din 9 iunie.

Potrivit Biroului Electoral Județean (BEJ) Cluj au fost admise următoarele candidaturi:

Alin Tișe (PNL)

Alexandru Cordoș (PSD)

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Rezultatele elevilor din Alba la Olimpiada de Geografie, etapa națională. Premiul al treilea, premii speciale și mențiune

Publicat

foto: rezultatele elevilor din alba la olimpiada de geografie, etapa

Elevii din Alba care au participat la etapa națională a Olimpiadei de Geografie au obținut rezultate deosebite, a comunicat Inspectoratul Școlar Județean. Un elev a obținut premiul al III-lea și au fost patru premii speciale și o mențiune.

Olimpiada națională de geografie 2024 s-a desfășurat în perioada 25 – 30 aprilie, la Constanța.

Lotul județului Alba, format din 9 elevi, a fost însoțit de profesor Costea Leontin de la Liceul ”Horea, Cloșca și Crișan”…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Ceremonia de primire a Sfintei Lumini de la Ierusalim. Când va ajunge în România

Publicat

live video: ceremonia de primire a sfintei lumini de la

Ceremonia de primire a Sfintei Lumini de la Ierusalim se desfășoară sâmbătă, de la ora 13.00, la Mormântul lui Iisus Hristos.

Sâmbătă dimineață au fost stinse toate candelele înăuntrul Bisericii, iar Mormântul lui Hristos a fost pecetluit cu ceară curată.

Ceremonia primirii Sfintei Lumini este oficiată începând cu ora 13.00 de Preafericitul Părinte Teofil al III-lea, Patriarhul Ierusalimului, anunță basilica.ro.

YouTube videoYouTube video Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Zece pentru Primăria Cluj-Napoca. Cine sunt candidații pentru funcția de primar

Publicat

primaria cluj napoca.jpg

Zece candidați s-au înscris în lupta electorală pentru câștigarea funcției de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie.

Potrivit dosarelor admise de către Biroul Electoral Municipal (BEM) Cluj-Napoca, cei zece candidați sunt următorii:

Emil Boc (PNL)

Aurelia Cristea (PSD)

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe