Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Beat bine și înarmat cu două cuțite, un tânăr a incendiat două mașini, în Curtea de Argeș. Scandalagiul a fost reținut

Publicat

Un tânăr de 27 de ani a incendiat două autoturisme, în Curtea de Argeș. Scandalagiul era beat, iar cele două autoturisme aparțineau tatălui său. Incidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 20.00, în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Epurești.

Potrivit IPJ Argeș, miercuri, 4 ianuarie, ppolițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat din Curtea de Argeș ar fi incendiat un autoturism și are asupra sa două cuțite.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care l-au imobilizat și l-au condus la sediul poliției, pentru audieri.

De asemenea, echipaje specializate de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului. La sosirea pompierilor, un autoturism a fost distrus în totalitate, iar flăcările s-au propagat și la o autoutilitară, care a fost fost avariată în proporție de 30%.

În urma producerii evenimentului nu au fost înregistrate victime, au declarat reprezentanții ISU Argeș.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Curtea de Argeș, pe fondul consumului de alcool, având asupra sa două cuțite, ar fi distrus un geam și parbrizul unui autoturism parcat la poarta imobilului tatălui său, după care ar fi incendiat un alt autoturism, aparținând aceleiași persoane.

În urma incendiului, a fost avariată și o autoutilitară, parcată în apropiere.

”Cercetările continuă, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale în consecință”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Săptămâna Patimilor: După FLORII începe Săptămâna Mare- zile de post negru, rugăciune și abstinență. Ce nu ai voie să faci

Publicat

săptămâna patimilor: după florii începe săptămâna mare zile de post

Săptămâna Patimilor – Ce semnifică fiecare zi din Săptămâna Mare. Credincioşii intră în ultima săptămână a Postului Paştilor, numită Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare.

Fiecare zi din această săptămână are o semnificaţie specială în desfăşurarea evenimentelor premergătoare Învierii Domnului.

După Florii, credincioşii intră în ultima săptămână a Postului Paştilor, numită Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare. Începând din seara…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reacția lui Voicu Paul după ce a plecat din PNL la PSD Alba Iulia: ”Sunt un traseist”. Cum își motivează decizia

Publicat

reacția lui voicu paul după ce a plecat din pnl

Voicu Paul a reacționat duminică 28 aprilie, după ce a fost făcut anunțul că a plecat din PNL spre PSD Alba Iulia. Fiind unul dintre cei mai vechi oameni din PNL Alba Iulia, Voicu Paul a ținut să își motiveze alegerea, printr-o postare pe Facebook. 

Acesta a spus că dacă este să aibe o etichetă de traseist, o va purta ”pentru ca orașului să îi fie bine”.

Însă a pus plecarea sa pe baza rupturii din PNL la momentul plecării lui Gabriel Pleșa în USR. De alfel,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Muncitor la Schitul de la Găbut, bătut cu bestialitate pentru că pescuia. Agresorii, condamnați la închisoare cu executare

Publicat

muncitor la schitul de la găbut, bătut cu bestialitate pentru

Trei bărbați care au bătut crunt un muncitor ce pescuia într-o baltă de lângă Schitul de la Găbut, au fost condamnați penal. Aceștia au fost judecați și condamnați pentru tentativă de omor. 

O pedeapsă a venit din partea magistraților Tribunalului Alba, în data de 18 aprilie 2024. Este vorba despre o faptă produsă în urmă cu mai mulți ani, în septembrie 2022.

Victima celor trei a fost un muncitor, care pescuia pe o baltă din apropierea locului în care era cazat….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fotolii de masaj pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj. Licitație pentru închirierea spațiilor

Publicat

fotoliu masaj scaled e1684916769428.jpg

Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj organizează la jumătatea lunii mai o licitație publică pentru închirierea de spații comerciale destinate amplasării unor fotolii pentru masaj.

Reprezentanții aeroportului au arătat că, în total, este nevoie de 5 astfel de fotolii de masaj pentru relaxarea pasagerilor.

Două fotolii ar trebui amplasate în clădirea Terminal Pasageri Plecări Internaționale, parter, zona restricționată, salon VIP , spațiul având o suprafață de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe