Connect with us

EVENIMENT

FOTO, VIDEO: Captură IMPRESIONANTĂ de parfumuri false în Călăraşi

Publicat

Parfumuri contrafăcute în valoare de 2.000.000 de euro au fost confiscate în Călăraşi. Parfumurile erau ascunse într-un TIR turcesc, care aducea materiale de construcții pentru o firmă din România.

Polițiștii de frontieră din Călăraşi au descoperit, ascunse într-un TIR sosit din Turcia, 33.200 de articole de parfumerie, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Descoperirea a avut loc miercuri, când a fost controlat TIR-ul condus de un cetăţean turc, în vârstă de 39 de ani. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire, materiale de construcţii din Turcia, pentru o firmă din România.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la marfa transportată, poliţiştii de frontieră și vameșii au făcut un control amănunţit.

Echipa a descoperit, ascunse printre materialele de construcţii, mai multe cutii care conțineau 33.200 de articole de parfumerie, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Produsele, în valoare de aproximativ 2.000.000 de euro dacă ar fi fost vândute ca produse de marcă, au fost ridicate.

Cercetările se fac pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Atenție, șoferi! Circulație cu restricții pe DN1 în județul Vâlcea

Publicat

valea oltului

Traficul se desfășoară cu restricții miercuri, 1 februarie, pe DN7 în județul Vâlcea, unde se acționează pentru toaletarea vegetației din apropierea carosabilului.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, miercuri, 1 februarie, în intervalul orar 08.00 – 16.00, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua lucrări de toaletare a vegetației din apropierea carosabilului.

Lucerările se efectuează pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 203+600 metri – 204+300 metri, în extravilanul localității Brezoi, județul Vâlcea.

Circulația rutieră se va opri în reprize de câte 20 de minute.

Citește mai departe

EVENIMENT

INFOTRAFIC: Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din șapte județe

Publicat

deszapezire1.jpg

Centrul INFOTRAFIC anunță că miercuri dimineață se circulă în condiții de iarnă pe drumuri din zona montană și șapte județe, unde se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, lmiercuri, 1 februarie 2023, nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația închisă din cauza condițiilor meteorologice sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Sunt semnalate condiții de polei pe DN 18B Târgu Lăpuș – Cernești, județul Maramureș, unde se acționează cu material antiderapant.

În zona montană a județelor Bihor, Brașov, Caraș-Severin, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Maramureș precipitațiile sunt sub formă de ninsoare.

Pe artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, fără precipitații.

Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.

Dacă partea carosabilă este umedă sau alunecoasă, reduceți viteza pentru a putea opri în siguranţă dacă situația o impune, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare.

Citește mai departe

EVENIMENT

Lovitură dură pentru familia lui Alexandru Arșinel. Un nou necaz s-a abătut asupra lor. „Sperăm să fie bine”

Publicat

lovitură dură pentru familia lui alexandru arșinel. un nou necaz

Familia regretatului artist Alexandru Arșinel trece printr-un nou moment de cumpănă. Necazurile par să nu se mai termine pentru aceștia, acum fiind vorba de Marile, soția fostului mare actor. Cea care i-a fost alături 56 de ani a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit femeia.

Momente grele pentru familia lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arsinel a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Marinela, cea de care s-a îndrăgostit iremediabil, vreme de mai bine de 55 de ani. Dacă pe marele artist îl cunoștea o lume întreagă, soția sa a preferat să stea destul de departe de lumina reflectoarelor, dar mereu acolo să-l susțină la bine și la greu.

Odată cu plecarea lui la cele sfinte, pe 29 septembrie 2022, femeia a rămas fără soțul care a adorat-o și alături de care a avut o viață de familie discretă și…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Schimbare majoră la buletinele cu cip. O rubrică esențială dispare, primele 5 milioane vor fi gratis

Publicat

schimbare majoră la buletinele cu cip. o rubrică esențială dispare,

Peste 5 milioane de români îşi pot lua de acum buletinul cu cip, în mod gratuit. În ședința de marți, Guvernul a adoptat o ordonanţă prin care  cărţi de identitate electronice vor fi plătite din fonduri alocate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Părinții vor putea solicita cartea electronică de identitate pentru minori chiar de la naștere.

Primele 5 milioane de cărți electronice de identitate, gratuite, pentru români

Noile cărți de identitate vor avea dimensiunea permisului auto sau al cardului bancar.

„Guvernul a adoptat astăzi Ordonanţa pentru modificarea şi completarea unor dispoziţii referitoare la evidenţa persoanelor şi cartea electronică de identitate. Principalele modificări vizează, pe de o parte, crearea cadrului normativ pentru plata de către stat, suportarea de…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe