Connect with us

EVENIMENT

FOTO/ VIDEO: Circulație îngreunată în Harghita și Mureș, din cauza camioanelor neechipate cu anvelope de iarnă. Ce amenzi riscă șoferii

Publicat

Circulația a fost îngreunată, luni seara, în județele Maramureș, Mureș și Harghita, din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă, precum și a autovehiculelor care nu erau echipate cu anvelope de iarnă. S-a circulat cu dificultate pe DN 15, în județul Harghita, pe zona Toplița – Borsec, dar și pe DN 15 E în județul Mureș. Probleme au fost semnalate și pe Drumul European 81, între Zalău şi Cluj-Napoca.

Mai multe TIR-uri au rămas blocate, din cauză că nu erau echipate cu anvelope de iarnă.

Zeci de uilaje de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri au intervenit prin degajarea zăpezii de pe carosabil și prin împrăștiere de material antiderapant.

camion

Pentru a preveni ambuteiajele, drumarii au chemat poliția, pentru a verifica dacă autovehiculele care circulă prin zonă sunt echipate cu anvelope corespunzătoare și pentru a lua măsurile ce se impun.

Conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără ca acesta să fie dotat cu anvelope de iarnă constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Clujul, capitala est-europeană a modei. Începe Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion

Publicat

fitf 2023 foto carina plescan a.jpg

Ediția 2024 a Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion – Powered by Banca Transilvania va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 6-8 septembrie 2024. Parte a unui ciclu de evenimente dedicate prezentării, promovării și premierii creativității și excelenței în domeniu, Festivalul Internațional Transilvania Fashion (FITF) transformă Clujul, timp de trei zile, în capitala est-europeană a modei.

Tradiție de 3 decenii

“Poate unul dintre cele mai…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Taxa judiciară de timbru ar putea fi achitată, din nou, și la ghișeele instanțelor. Proiect legislativ, adoptat de Senat

Publicat

taxa judiciară de timbru ar putea fi achitată, din nou,

Taxa judiciară de timbru ar putea fi achitată, din nou, şi la ghişeele instanţelor. Senatul a adoptat, marţi, în plen, propunerea legislativă prin care se revine la posibilitatea încasării în numerar a taxelor judiciare de timbru de debitorul taxei la ghişeele aflate la sediile instanţelor judecătoreşti. Proiectul va merge la Camera Deputaților, forul decizional în acest caz.

Au fost înregistrate 90 de voturi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE FOTO: INCENDIU în localitatea Henig. Focul a cuprins o locuință. Pompierii intervin cu o autospecială

Publicat

update foto: incendiu în localitatea henig. focul a cuprins o

Un incendiu a izbucnit marți după-amiaza, în jurul orei 16:20, în localitatea Henig din comuna Berghin. Focul a cuprins acoperișul unei locuințe.

Actualizare, ora 17:00 – Potrivit ISU Alba, forțele de intervenție au ajuns la locul producerii incendiului.

Incendiul se manifestă la acoperișul unei locuințe. Se lucrează la stingere.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mircea Abrudean: Investițiile strategice transformă România într-un hub energetic, un pol de securitate energetică

Publicat

mircea 1.jpg

Secretarul general al Guvernului, clujeanul Mircea Abrudean, a participat, marți, la a 8-a reuniune a comitetului ministerial/director, în temeiul Acordului de Parteneriat Strategic în domeniul dezvoltării și transportului energiei verzi între Guvernele Republicii Azerbaidjan, Georgia, România și Ungaria.

Ca urmare a Memorandumului Guvernului României aprobat pe tema: „Acord pentru înființarea unei întreprinderi mixte între entitățile relevante ale Guvernelor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe