Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Concurs de arc istoric, la Alba Iulia. 170 de arcași își vor demonstra măiestria în pădurea de pe Dealul Mamut

Publicat

foto video: concurs de arc istoric, la alba iulia. 170 de

Concurs de arc istoric, la Alba Iulia. 170 de arcași își vor demonstra măiestria și precizia sâmbătă, 3 august, la cea de-a patra ediție a concursului de arc istoric Leul de Aur 3D.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Licitația pentru contractul de supervizare a lucrărilor la metroul Clujului, blocată în instanță

Publicat

statie metrou cluj.jpg

Două asocieri de firme au depus contestații privind licitația pentru supervizarea lucrărilor la metrou. Decizia CNSC a fost ulterior atacată în instanță.

Licitația pentru contractul de supervizare a lucrărilor la Magistrala 1 de metrou a fost contestată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), a transmis Primăria Cluj-Napoca, într-un răspuns adresat Cluj24.

Contestații la CNSC

După ce Asocierea SYSTRA – METRANS ENGINEERING SRL a fost…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Cel mai recent videoclip al lui Horia Brenciu, filmat la Cluj-Napoca și la Castelul Banffy de la Răscruci

Publicat

whatsapp image 2024 08 27 at 22.23.48.jpeg

Cel mai recent videoclip al lui Horia Brenciu, ”Cea mai frumoasă femeie”, lansat marți, chiar de ziua artistului, a fost filmat la Cluj-Napoca și la Castelul Banffy din Răscruci.

În videoclip sunt suprinse imagini din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, în Piața Lucian Blaga și pe strada Clinicilor, dar multe cadre au fost filmate în interiorul Castelului Banffy  din Răscruci, inaugurat după restaurare în noiembrie 2023.

Castelul a devenit centru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mitropolitul Andrei al Clujului, la Padova, în Italia, către români: Dumnezeu v-a trimis aici să fiți și misionari

Publicat

pado 3 e1724777596128.jpg

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, a oficiat duminică Sfânta Liturghie în Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din orașul italian Padova.

În predica, mitropolitul i-a încurajat pe românii din diaspora să nu se teamă să-și mărturisească credința, chiar dacă se află într-o țară străină, subliniind că au o misiune importantă: să-L mărturisească pe Hristos și celorlalte popoare, să-și păstreze credința puternică și să-și trăiască viața…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Parcare supraetajată, la Blaj. Proiectul a primit undă verde de la APM Alba. Câte locuri va avea

Publicat

parcare supraetajată, la blaj. proiectul a primit undă verde de

Parcare supraetajată, la Blaj. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat recent luarea deciziei de etapei de încadrare – fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reactualizare Studiu de fezabilitate și proiect tehnic pentru obiectivul de investiție – Construire Park & Ride complementar mobilitate în municipiul Blaj”.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe