Connect with us

EVENIMENT

FOTO/ VIDEO: Drumarii au intervenit în Predeal, unde ninge abundent. Traficul este îngreunat

Publicat

Miercuri dimineața, pe DN1, în zona localității Predeal, ninge abundent, iar traficul se desfășoară îngreunat și, deși drumarii brașoveni intervin cu 9 utilaje de deszăpezire, carosabilul fiind foarte alunecos.

Conform purtătorului de cuvânt al DRDP Braşov, Robert Elekes, este necesară aducerea unor utilaje suplimentare de deszăpezire, faţă de cele 9 care acţionează în prezent.

„Deşi judeţul Braşov nu a intrat sub incidenţa codului galben de ninsori, valabil în prezent pentru zona Dobrogei şi a sudului ţării, în zona staţiunii Predeal ninge abundent. În acest moment, DRDP Braşov acţionează în această zonă, respectiv între Predeal şi municipiul Braşov, pe DN 1, şi respectiv între Predeal şi Pârâul Rece, pe DN 73 A, cu 9 utilaje în total şi am chemat şi utilaje suplimentare. Cu toate acestea, se circulă în condiţii de iarnă şi de aceea îi rugăm pe şoferi să circule pe aceste porţiuni cât de prudent posibil, să reducă viteza pentru că, în pofida eforturilor noastre, carosabilul rămâne foarte alunecos şi, în consecinţă, periculos”, a declarat Robert Elekes.

Conform IPJ Braşov, în cursul dimineţii de miercuri, în această zonă de pe DN 1 s-a circulat alternativ pentru scurt timp, după ce un TIR a rămas blocat pe sensul de urcare.

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Raport Reporteri fără Frontiere: Serviciile secrete din România vor influență mai mare. Mecanisme corupte de finanțare a presei

Publicat

raport reporteri fără frontiere: serviciile secrete din românia vor influență

Raport Reporteri fără Frontiere: organizația internațională spune că serviciile secrete din România vor să obțină o putere și o influență mai mare prin intermediul presei și că mecanismele de finanțare ale mass-media sunt corupte.

Mecanismele de finanțare a mass-media din România sunt adesea opace, chiar corupte, arată cel mai nou raport privind libertatea presei în lume publicat vineri de Reporteri Fără Frontiere, citată de G4Media.

Organizația arată că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim. Controversele din jurul evenimentului: minune sau minciună veche de sute de ani?

Publicat

lumina sfântă: miracolul luminii de la ierusalim. controversele din jurul

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim, cunoscut și sub numele de „Sfânta Lumină” sau „Focul Sfânt”, este un fenomen anual care are loc în ziua Sâmbetei Mari în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în ajunul Paștelui ortodox.

Acest eveniment este considerat miraculos de către credincioșii ortodocși și este asociat cu învierea lui Isus Hristos.

Focul se manifestă diferit în fiecare an, iar în primele minute după ce se aprinde, în mod ciudat, nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujul imobiliar, la început de mai 2024. VEZI în ce zone prețul trece de 3.000 €/mp

Publicat

cluj imobiliar.jpg

Piața imobliară clujeană se apropie de 2.600 euro/mp, la începutul lunii mai 2024. Prețul mediu la apartamente a crescut cu 300 €/mp în ultimul an, la Cluj-Napoca.

Prețul mediu al apartamentelor de vânzare din Cluj-Napoca a fost de 2.594 euro/mp, în aprilie 2024. Prețul arată o creștere cu 28 euro/mp față de februrarie 2024 (2.566 euro/mp) și cu 300 de euro față de aceeași perioadă a anului trecut (2.294 euro/mp), se arată într-o analiză

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche, la Muzeul Palatul Principilor

Publicat

„rădăcinile credinței: călătorie prin timp și cunoaștere”, expoziție de carte

În perioada 7-19 mai, la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia este disponibilă expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, ce reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu numai, volume rare, tipărite între anii 1588 și 1856.

Fie că au văzut lumina tiparului în tipografiile mănăstirești ori mitropolitane de la noi, fie în cele de la curțile domnești, majoritatea cărților selectate au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe