Connect with us

EVENIMENT

Update FOTO-VIDEO: Elevi evacuaţi dintr-un liceu din București, după ce s-a folosit un spray paralizant. 25, transportaţi la spital

Publicat

Mai mulţi elevi au fost evacuaţi, marţi, din Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, după ce a fost utilizat un spray iritant, posibil paralizant, în incinta clădirii, iar mai mulţi elevi au acuzat stare de rău.

Potrivit ISU București-Ilfov, în incinta clădirii a fost utilizat un spray iritant, posibil paralizant. În urma evenimentului sunt mai mulți elevi care acuza stare de rău.

UPDATE, ora 12:30

33 copii evaluați, dintre care 25 transportați la spital ( 14 la Grigore Alexandrescu și 11 la Marie Curie).

UPDATE, ora 12.10:

29 copii au fost în total evaluați, iar 25 au fost transportați la spital( 14 la Grigore Alexandrescu și 11 la Marie Curie).

Știrea inițială

Până în acest moment au fost transportați la spital 17 elevi: 9 la Spital Marie Curie și 8 la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Încă 8 copii sunt în evaluare medicală.

Alți elevi sunt în autospeciala pentru victime multiple și urmează a fi transportați la spital.

incident liceu 1

Acțiunea de evaluare medicală este în desfășurate, mai sunt și alți elevi cu acuze medicale similare pentru care se va lua o decizie privind necesitatea de a fi transportați la spital.

Alertate 8 SMURD, 4 SABIF, CBRN, 2 autospeciale pentru victime multiple, 2 autospeciale de stingere cu modul de prim-ajutor.

 

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Marius Hațegan, vicepreședinte CJ Alba: Drumurile Zlatna – Almașu Mare și Vingard – Ohaba vor fi reabilitate înainte de termen

Publicat

marius hațegan, vicepreședinte cj alba: drumurile zlatna – almașu mare

Marius Hațegan, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, anunță că drumurile Zlatna-Almașu Mare și Vingard-Ohaba vor fi rehabilitate înainte de termen.

”Consiliul Județean continuă să investească masiv în modernizarea drumurilor pe care le are în administrare.

În momentul de față, pe DJ 705 (Zlatna-Almașu Mare) și pe DJ 106 K (Vingard-Ohaba) lucrările avansează într-un ritm foarte bun

  • lucru de care m-am convins, personal, la deplasările pe care le fac,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

DSP Alba: A crescut numărul cazurilor de pneumonii. Situația îmbolnăvirilor cu gripă sau infecții respiratorii. Pacienți internați

Publicat

dsp alba: a crescut numărul cazurilor de pneumonii. situația îmbolnăvirilor

S-au înmulțit cazurile de pneumonii, însă au scăzut cele de gripă și infecții respiratorii, în județul Alba. Peste 200 de persoane sunt internate în spital.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba a prezentat evoluția infecțiilor respiratorii acute și a gripelor în săptămâna 19-25 februarie 2024:

Gripa: 104 cazuri (7 internate)

  • în scădere față de săptămâna anterioară cu 17,46%

Infecții acute căi respiratorii superioare: 3493 cazuri (27 internate)

  • cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi clujeni, victime ale unei înșelătorii online. Au pierdut tot ce aveau după ce au fost convinși să investească pe bursă

Publicat

dolari e1597827530748.jpg

Doi soți din Cluj au căzut victimă unei înșelătorii online. Aceștia au pierdut o sumă importantă de bani și au ajuns să își amaneteze până și mașina după ce au răspuns la un anunț de pe Internet.

Aceștia au crezut că vor câștiga bani investind în acțiuni la bursă, potrivit Pro tv.

Doi clujeni, victime ale unei înșelătorii online. Au pierdut tot ce aveau după ce au fost convinși să investească pe bursă

Cei doi soți au investit inițial

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia va ridica gratuit resturile vegetale rezultate din toaletări. Care este programul

Publicat

primăria alba iulia va ridica gratuit resturile vegetale rezultate din

Primăria municipiului Alba Iulia a anunțat că va pune la dispoziția cetățenilor, persoane particulare, serviciul gratuit de ridicare a resturilor vegetale rezultate din toaletări. De asemenea, administrația locală va pune la dispoziția cetățenilor și două puncte fixe de colectare. 

Acțiunea de colectare de resturi vegetale din municipiu se va desfășura în perioada 4 martie – 1 aprilie 2024, conform programului:

  • luni – zona Centru și Partoș
  • marți – zona Cetate și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe