Connect with us

EVENIMENT

FOTO/ VIDEO: Incendiu cu degajări mari de fum la etajul 4 al unui bloc din Piatra Neamț

Publicat

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, joi la amiază la un apartament aflat la etajul 4 al unui bloc din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț.

Potrivit ISU Neamț, incendiu s-a produs la un apartament  aflat într-un bloc pe strada Progresului din municipiul Piatra Neamț.

UPDATE: La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu două autospeciale de stingere, o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum la balconul unui apartament situat la etajul patru într-un bloc de locuințe din strada Progresului.

neamt incendiu

Trei locatari din bloc au fost evacuați de pompieri, iar ceilalți locatari s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Proprietarul apartamentului în vârstă de 62 de ani a suferit ușoare intoxicații cu monoxid de carbon. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars bunurile materiale aflate în balcon (obiecte de mobilier, materiale textile etc) și s-a deteriorat ușa unei camere.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei țigări.

Incendiul s-a manifestat la un apartament situat la etajul patru într-un bloc de locuințe din strada Progresului.

incendiu puternic neamt 2

Din primele date, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

Pompierii au evacuat 3 persoane.

Stire in actualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Șofer tras pe dreapta, pe Autostrada A1 pe raza județului Alba, la o zi după ce a fumat un joint cu canabis. Ce s-a întâmplat după

Publicat

Șofer tras pe dreapta, pe autostrada a1 pe raza județului

Un șofer a fost tras pe dreapta, pe Autostrada A1, pe raza județului Alba, la o zi după ce a fumat un joint cu canabis. S-a întâmplat în 22 aprilie 2023, iar un an mai târziu a fost trimis în judecată. 

În data de 16 aprilie 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Tânărul va fi judecat pentru conducere sub influența drogurilor.

Deși a fost tras pe dreapta la o zi de la consum, substanța activă din jointul de canabis THC, se afla în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

STUDIU: Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la ACCIDENTE

Publicat

bmw.jpg

Un studiu efectuat arată că mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente. Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele. Cu toate acestea, vehiculele puternice au sisteme de frânare mai avansate și o manevrabilitate mai bună, ceea ce le face mai ușor de condus.

„carVertical, o companie de date auto, a efectuat cercetări pe baza…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Directivă europeană cu obligații pentru producători

Publicat

produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri

Produsele ieșite din garanție vor putea fi reparate la prețuri rezonabile. Dreptul la reparare pentru consumatori a fost adoptat de Parlamentul European. Legislația prevede obligații pentru producători, în relația cu clienții.

Parlamentul European a adoptat marți, 23 aprilie, directiva privind așa-numitul „drept la reparare” pentru consumatori. Normele clarifică obligațiile producătorilor de a repara bunurile. Acestea încurajează consumatorii să prelungească ciclul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Poșta Română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, apartamente și terenuri. A lansat o platformă imobiliară

Publicat

poșta română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, apartamente

Poșta Română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, spații pentru birouri, apartamente și terenuri. Acestea nu au mai fost utilizate de mai mulți ani. Compania a lansat miercuri un portal imobiliar prin intermediul căruia va închiria aceste proprietăți.

„Poşta are cam 2.000 de proprietăţi. Din cele 2.000, 1.000 sunt în circuit poştal, deci nu ne atingem de ele. Restul de 1.000 sunt valorificate spre închiriere.

Din cele 1.000 care sunt deschise spre închiriere,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe