Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Incendiu izbucnit la o pensiune din Călimănești. De la ce a pornit focul

Publicat

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, la lo pensiune din Stațiunea Călimănești, județul Vâlcea. Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului în pensiune nu se aflau cazați turiști.

Potrivit ISU Vâlcea, vineri după-amiază, la ora 16.302, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o pensiune din localitatea Călimănești.

incendiu pensiune valcea 1

La fața locului, s-au deplasat două autospectiale de stingere, o autoplatformă de lucru la înălțime, un echipaj SMURD și membrii SVSU Calimanesti. S-a constatat că flăcările se manifestau în interiorul clădirii, la mansardă. Din fercire, nu a fost nimeni rănit, în momentul producerii incendiului, nefiind cazați turiști.

Pentru salvarea imobilului, s-a creat dispozitiv de intervenție, pe casa scării clădirii. În același timp, s-a acționat și partea exterioară, cu ajutorul autoplatformei de lucru la înălțime.

incendiu pensiune valcea 2

În urma incendiului, a ars structura din lemn a acoperișului, pe o suprafață de circa 80 mp. De asemenea, s-au degradat pereții interiori dintr-o cameră de locuit și dintr-o baie, precum și aproximativ 70 mp. din acoperis.

După aproximativ o oră de la sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul a fost lichidat, înainte ca flăcările să distrugă imobilul.

”Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma efectului termic al coșului centralei față de materialele combustibile din componența acoperișului”, a declarat purtătorul de cuvânt la ISU Vâlcea, plt. adj. Fulger Octavian.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Mihai Enache (AUR): ”Coaliția terorii PSD-PNL continuă abuzurile la adresa AUR!”

Publicat

cort interior ok 1024x683 1.jpg

~Au comasat alegerile doar pentru a bloca AUR să câștige alegerile europarlamentare. Au încălcat Constituția, au călcat în picioare toate legile din această țară și tratatele internaționale în privința desfășurării alegerilor doar pentru a salva posturile de conducere ale lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă~, a spus Mihai Enache, candidat din partea AUR la Primăria Capitalei.

Acesta a precizat că reprezentaniții PSD și PNL nu s-au oprit aici ci, ”din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujean de 28 de ani, REȚINUT pentru FURT de biciclete. Sfaturile Poliției

Publicat

hot de biciclete 1 e1713528673817.jpeg

Un clujean de 28 de ani a fost reținut pentru furt de biciclete. A furat inclusiv 30kg de țevi de cupru. A cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.700 de lei.

„În data de 18 aprilie a.c. polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru furtul mai multor biciclete.

bicicleta furatabicicleta furata

FOTO. Clujean de 28 de ani, REȚINUT pentru FURT de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

România, tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor pentru admiterea în programul Visa Waiver. Ce spun reprezentanții Guvernului

Publicat

românia, tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor pentru admiterea în

Admiterea României în programul Visa Waiver reprezintă un obiectiv strategic naţional, iar ţara noastră este tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice în acest sens, a informat Guvernul.

Guvernul aminteşte că, pentru scăderea ratei de refuz sub pragul de 3%, este nevoie de sprijinul tuturor cetăţenilor români care deţin sau au deţinut viza SUA de tip B1/B2 – afaceri şi turism.

„Reînnoirea acesteia în următoarele şase luni ne poate asigura succesul”, au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Farul-CFR Cluj, 5-1. UMILINȚĂ! Dacă atacul nu dă GOLURI, măcar ia apărarea destule

Publicat

cfr cj e1707587780746.jpg

CFR Cluj a întâlnit, vineri seara, în deplasare, pe Farul, într-un meci din etapa a 5-a din play-off-ul Superligii de fotbal. Clujenii aveau 31p. și erau pe locul 2 în timp ce constănțenii ocupau locul 4 cu 29p. După o partidă în care le-a ieșit totul în fața unui adversar căruia i-a intrat totul, Farul câștigă cu 5-1. Au înscris Munteanu (min.22), Cojocaru (min.41 și 78), Grameni (min.67) și Ganea (min.83), respectiv Otele (min.76).

Echipele de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe